Uááá
Už si nestěžuju!
Stěžovací vlákno
Přesně!
Dá se říct, že bydlíme na vesnici. Okraj Prahy. Myslím, že to dělají děcka, jsou to hlavně obaly od sladkostí, chipsů, plechovky od energeťáků. Kontejnery jsou vzdálené asi 20 metrů a kdokoliv jde kolem naší zahrady, musí jít i kolem těch kontejnerů ![]()
Tohle je děsný teda
ale teda..připomnělo mi to písničku Velká láska od Sto zvířat..
![]()
![]()
![]()
![]()
Nojo, sem trhlá ![]()
No je to presny ale ![]()
Naprosto ![]()
To je dobry, takze ona to pak sesbirala a sousedi si mysleli, ze to vysbiraly veverky nebo co a jeli dalsi kolo, jo?? ![]()
U nas ani tak nehazeji odpadky okolojdouci, my mame naseto vzdycky po sberu odpadu, popelarum kdyz neco upadne, tak se moc neobtezujou a jelikoz bydlime na spodnim konci mirneho kopce, tak se nam to tu kumuluje. Jako nic hroznyho, ale hnata by jim snad neupadla, kdyby to rovnou sebrali.
Dostali jsme dotace na projekt, jehož výstupem bude výstava+katalog. Dneska byla první schůzka a nejvíc času zabral návod, kde všude musíme strčit logo EU. Teď přišel mail, že musíme ještě podstoupit lékařskou prohlídku (abychom mohli udělat výstavu).
Je todleto normální? ![]()
Samozřejmě. Aby bylo nade vší pochybnost, že jste byli blázni už když jste o dotaci žádali a šílenství u vás nezpůsobil proces administrace. Povinná publicita je alfou a omegou jakéhokoliv projektu.
O víkendu jsem měla na brigádu, na kterou bohužel nemůžu, tak jsem to oznámila vedoucí. Ano, chápu, že jsem já ten debil, kterej bohužel nemůže a velmi slušně jsem se za to omluvila a snažím se za sebe najít náhradu, nicméně mi přijde vtipné, že mi pokutou, za to, že nenastoupím, okamžitě začne vyhrožovat někdo, ke komu de facto nemám žádné závazky, protože jsem s ním nikdy neuzavřela pracovní smlouvu. Nehledě na to, že taková pokuta je, pokud vím, nelegální
je to jak píše Krehutka. novodobý danajský dar... a počítejte po tom všem nakonec s následnou kontrolou, která na 99% objeví nějakou "nesrovnalost" a část částky (dávno utracené za ty hovadiny) bude nutno vrátit
viktorka_od splavu Já jsem naštěstí až na chvostu, co se důležitosti týče, tím víc mě štve, že teď ztvrdnu na pár hodin u doktora.
tak na ty placený formální prohlídky se snad nečeká spolu s nemocnýma?
U nás na vsi bohužel jo, zkusím se tam ale protekčně vsomrovat. To bude zas mrzkých ksichtů v čekárně ![]()
chocho, když jsem bydlela na vsi, tak pracující lid měl u pana doktora protekci právě, stačilo zavolat a dal vždycky tip kdy dorazit mimo čekárenské sedánky hůlkového komanda
Dostali jsme dotace na projekt, jehož výstupem bude výstava+katalog. Dneska byla první schůzka a nejvíc času zabral návod, kde všude musíme strčit logo EU. Teď přišel mail, že musíme ještě podstoupit lékařskou prohlídku (abychom mohli udělat výstavu).
Je todleto normální? ![]()
Od roku 2014 se u projektů z nového programového období na základě tlaku na zjednodušování od používání log dost ustoupilo a pravidla pro publicitu se dost zmírnila ... Takže asi buďte ráda, že jste projekt nerealizovala předtím, i když chápu a soucítím, můj je to denní chléb už roky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.