Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 31. října 2017 11:16
Reakce na :

No já mám právě zkušenost, že ty krásné dorty z cukráren jsou většinou chuťově na prd. Jsem v tomhle náročná. S touto cukrárnou jsem měla dobrou zkušenost se zákusky na zakázku, tak jsem si řekla, že risknu i dort. Ale je zrušená. Tak budu péct. Mně ten můj (nebo od mé mámy) stejně chutná nejvíc :) Ale nechce se mi ;) A rozhodně nebude tak fotogenický ;)

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 31. října 2017 11:27
Reakce na Pinot Noir:

Cukrárnu, kde jsem chtěla nechat upéct dort k 1. narozeninám, zrušili. Teď to vypadá, že ho budu muset upéct sama 

Na první narozeniny jsem také pekla sama. Byl chutný, vhodný i pro roční díte, ale dosti ohyzdný :-D Byl to takový jakože cheescake, na který jsem lesním ovocem "napsala" jedničku. A ta se rozpila do krvavě morbidního tvaru...

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 31. října 2017 11:29
Reakce na Pinot Noir:

mně ten maminčin taky chutná nejvíc:-) akorát když jsem se ho loni rozhodla teda upéct, tak jsem narazila na problém, že ho dělá "od oka", no dopadlo to teda nevalně:P co se týká vzhledu taky ty ozdobné nemusim - ani by to teda nikdo z naší rodiny nedokázal vyrobit:-) na dortu jsou důležité svíčky a to sfoukávání! a pak aby to šlo pěkně nakrájet a chutnalo

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. října 2017 11:31
Reakce na Pinot Noir:

A třeba Hájek+Hájková nejsou dobrý? Já to nejim, tak neposoudím, ale několikrát jsem dort jako dárek kupovala a fotogenický byly určitě

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 31. října 2017 11:45

Hájek nic moc, v Praze stojí za to třeba Erhartova cukrárna, Letna a Vinohrady.

Ale dort k 1. narozeninam, to je něco speciálního. Bude ho jist i dítě? My jsme meli zdravý dort pro dítě a skvely dort pro ostatní  

20970 příspěvků moje polička 31. října 2017 11:45
Reakce na :

Mně spíš napadly takový ty potažený marcipánem s fotkou a zaflákaný postavičkama z pohádek, z těch se mi regulérně zvedá žaludek od pohledu, já nemám ráda sladký a tyhle teda musí bejt, chemický barvy included. Já to fakt neposoudim, ale takový ty ovocný a tvarohový od H+H jsou na pohled fajn, ještě čokoládovej jsem babičce kupovala k narozeninám a taky vypadal dobře a nenadávala)

Offline Karja
44740 příspěvků moje polička 31. října 2017 12:27
Reakce na Pinot Noir:

Fotogenický dorty má každý! Upeč svůj:-). My jsme letos měli pro neteř piškot promazaný bílým jogurtem, aspoň ho mohla jíst taky. A byl to takovej hnusokus, ona ho z něj pak ještě ručně dotvořila, že se naopak značně fotogenickým stal:-D

Hájek+hájek, bleble, několikrát mi po jejich dortech bylo zle, tak tam už nechodím. Podlě mě je mají moc tučné nebo prostě ty věci, co se do toho přidávají ,aby byly ty dorty hezké, lesklé jsou prostě nějaké sajrajty.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 31. října 2017 12:27
Reakce na Tulipe:

Erhartova cukrarna na Flore, mnam! 

Offline Karja
44740 příspěvků moje polička 31. října 2017 12:28
Reakce na :

Ale ten tvůj popsaný dort se mi líbí! Určitě by to šlo udělat i v nějaké relativně lehčí a zdravější verzi:-).

20970 příspěvků moje polička 31. října 2017 12:41

Co Paul, taky hnus? Takový ty s vanilkovým krémem třeba nebo puding nebo co to je?

20970 příspěvků moje polička 31. října 2017 12:54
Reakce na :

Já teda mám obecně hrozně omezenou chuť, absolutně nejsem gurmán ani gurmet, chutná mi téměř všude a sladký nejm vůbec, pečivo minimálně, já si tam kupuju občas kafe nebo polívku, to je obojí OK, pro mě tedy, což moc nenapoví))

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 31. října 2017 14:12
Reakce na Mutziputzi:

Dorty od Hájka nemám ráda, naaranžovaná bída. Za celý těhotenství jsem měla jen dva dny neschopenku a to kvůli strašlivé srač..., teda průjmu z jejich dortu - nemám k nim zrovna pozitivní vztah ;) Paul - to je taková předražená rozmražovna, ne?

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 31. října 2017 14:21
Reakce na Pinot Noir:

A co některá menší cukrárna, třeba by upekli? Já tu tuhle doporučovala Mučenku na Bořislavce, ale nevím teda, jestli dělaj i zakázky (ale mohli by) a pak taky peče dorty Maškrtnica, ale nevím, jestli pro široké okolí, ale uřcitě by šlo položit otázku na webu či ig..

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 31. října 2017 14:25
Reakce na Pinot Noir:

kamarádka dělala nejmenším dětem cheesecake a nahoru kreslila nějakýho tuším medvídka a číslo. Mně přijde, že u takhle malejch dětí je to fakt v podstatě jedno, že je zaujme a potěší cokoliv. Jinak jsem to už dávala, mně se pak hrozně líběj dorty se zvířátkama, ale to až pro větší děti