Ja to a tema logama taky nevidim tak horky. A ani s tema kontrolama a odvodama, mi prijde, ze se korekce pomalu nedavaj anj za oduvodnitelny veci. Ale muj denni chleba to je jen z casti. Jen se tu obcas rozplyvam nad tim bedovanim nad dotacema z EU, kdyz dotace z narodniho rozpoctu, to jsou teprva nekdy perly:)))
Stěžovací vlákno
Ne, tohle je hosteskování na víkend, ale už se to snad nějak vyřešilo. V té druhé práci jsem naprosto spokojená. Vybrala jsem si tu menší firmu a prostředí je boží, šéfová je skvělá, práce je různorodá, baví mě to a za měsíc jsem se naučila víc než na předchozí praxi za půl roku, takže nemůžu říct jediného křivého slova. Teda můžu si teoreticky stěžovat na lidskou blbost, ale právnická mlčenlivost, takže vlastně ani to nemůžu :D
To je dobrá historka, s třídícími Japonci. Ale víš, že se tomu skoro nedivím? Tady je to třídění fakt na hlavu, možná už jsem to psala, třídí se šíleně (jako třeba pet lahve se třídí do tří různých odpadů!!! Etiketa, vršek a samotná lahev...plechovky podle materiálu a tak). O půlce věcí netuším kam je vytřídit-a Japonci možná taky ne, hrozně často je vidět, že mají domy zaskládané haraburdím, protože zřejmě netuší, kam s tím. Smetiště tady neexistují, o nějakých sběrných dvorech nevím.
Navíc tady nejsou popelnice, ale odpad se odváží podle rozpisu, dejme tomu plast 2x týdně ze svozových míst, ale hned ráno, přičemž večer to tam dát nesmíš, místa jsou většinou uzavřená (aby to třeba přes noc nezmoklo a tak). Takže si představ, že máš doma pytel s odpadkama a na jeho vyhození máš cca dvě hodiny (vstaneš v šest, v osm odváží), pokud nemáš místo přímo u nosu tak ještě míň. A pokud to prošvihneš, odpadky ti doma smrdí třeba další týden....taky bych je kolikrát nejraději švihla někam na dvůr ![]()
Můj 19ti kg balík, který měla dodat firma GEIS se ztratil na depu. Prý ho budou hledat a ozvou se.....takže vlastně mám být ráda, že vůbec. No to určitě!!!!![]()
No mě taky dost zaujalo a tim, jak je to starší výroba jsem se nemohla pak při dohledání vůbec kde chytnout. O tom že zaujme chlapy ani nepochybuji, má fakt kouzlo. Já jsem partnerovi stejně druhé auto tak jako tak zakázala (teda ehm přistoupil na můj názor):-D.
Dala jsem děti na týden do české školy. Bála jsem se, jak se jim tam bude líbit. Realita - před šestou mi syn vleze do postele a v pětiminutových intervalech se mě ptá, jestli už půjdeme do školy ![]()
Mám dovolenou...![]()
![]()
A ještě si stěžuju
, že tady prvňáci končí už v 11:40 (u nás v 15:15). Sotva je odvedu, už abych pro ně zase šla. Kdy mám stíhat obchody jako?![]()
![]()
Jak ja som vytočená...práve mi volal kuriér Slovenskej pošty, že má pre mňa zásielku a či som doma. Oznámenie o doručení som pred tým samozrejme žiadne nedostala. Tak mu vravím, že buď po tretej, alebo zajtra. A on na to, že jasné, ale to bude 2€ navyše uza opätovné doručenie
. Alebo mi to nechá na pošte. Ako to je čo toto? Ćlovek si priplatí za doručenie domov a potom má čakať niekoľko dní doma, kedy náhodou im napadne prísť???
Jojo, to přesně všichni očekávají. Naštěstí tu, na malém městě, není na poštu tak daleko. Jednou mi to dokonce přivezli o 10 km dál - do práce...ale to tam asi měli cestu.
Teď mě konečně potěšilo PPL, že mi balík nechá v obchodě Zásilkovny na náměstí. Loni mi ale vůbec nezavolali a nepřijeli
Napsali jen - adresát nezastižen. Stěžovala jsem si mailem na centrále a už se to neděje!
Rozhodne si budem sťažovať.
Jasně a navíc ty pytle jsou speciální a musíš si je kupovat! Ale fakt je, že za těch deset let (co jsem tady nebydlela) trochu polevili-jen vlastně nevím jestli je to dobře, spíš asi ne ![]()
Ani ja nemám poštu ďaleko. Ale keď to chcem mať na poštu, nepotrebujem platiť cenu za kuriéra
!
Máš recht, Luci! Jo, a samozřejmě jsem dost nepříjemně "vyslechla" řidiče, když to druhý den přivezl. a já na to zas čekala jen podle info na netu
A řekla jsem mu, že jsem to nahlásila a nechci, aby se to opakovalo! A to jsem navíc nic neplatila!!! Odjel jak zpráskaný pes a už mi hezky avizuje sms hned ráno. Dokonce mi i zvedá tlf![]()
Já si ale PPL od té doby neobjednávám:( Jen když mi přivezou zásilku původně z ciziny.
Takže GEIS volal, že zásilku ztratili a že si to mám vyřídit s odesílatelem.....zatím nemůžu, vidím rudě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.