Akú máš veľkosť ![]()
Stěžovací vlákno
41, hele ale podle mě jsou prostě prokletý![]()
Tak to nič, mám 36. A kde presne je problém???
Mně dřou po celym hornim obvodu, OK, oproti svejm zásadám jsem místo síťovanejch vzala tlustý ponožky, s těma to jde, ale tlačí mě na achilovce, hlavně pravá a lautr nevim proč.
Na martensky nemam ani odvahu se podivat... natoz je obout.
sakra, moje Martensky dneska maji dorazit..mam strach
Já si udělám na jaře radost k narozeninám. Brýle mám staré 10 let, ten strašlivej model s poloobroučkami, a od té doby jen měním skla. Nechci brýle moc výrazné, ale zároveň aspoň trošku moderní. Existujou vůbec takový
?
Nemáš teda místo koleně spíš tlustou achilovku?
Dělám si legraci a soucítím s tebou. Věřím, že to nejpozději do dvou let rozšlápneš!
Já budu na jaře potřebovat taky nové brýle. A taky nejsem brýlový typ. Mám dost úzký obličej a všechny mi byly prostě velké, co do šířky. Minule jsem byla ve čtyřech optikách a jako nakonec mi dobře seděly jen dvoje. Mám uplně stejné výběrové kritérium, moderní, ale ne příliš výrazné....
Maj na to dnešek! Po dvoudenní rekonvalescenci jim dám v pátek šanci ráno se psem, jinak jdou z domu!
No poviem ti, že nájsť neprezdobené okuliare je problém. A čím drahšie tým viac kamienkov, pozlátených plôch a pod. Tie čo mám ja sú úplne to najjednoduchšie čo som našla. Hlavne som spokojná že cez nos ide tenký kov takže ten "most" nieje tak výrazný. Po bokoch len mini mini mini nápis, menší už nebol :D Polobrúčky som mala a už nikdy viac, zničila som ich takmer hneď. Mala som ich ale z Grandopticalu a tam je to na nič. Až keď som bola v inej optike tak som zistila že som v GrandO mala oči zmerané dobre ale vyhotovili mi okuliare s ktorými som videla ostro až až ale oči ma z nich aj tak boleli. Teraz naposledy ma pani nechala poprechádzať po ulici, medzi ľuďmi a autami, po predajni a priebežne mi menila sklíčka a pýtala sa čo a ako. Obrúčky mám Rayban a sú veľmi jemné ale držia perfektne, Zvládli aj nálet psa. :D
A u očného som samozrejme bola ale spokojná som s ním teda nebola.
A nepomohlo by ich trochu rozklepať zvnútra? Obuvník by si s tým vedel rady.
Já jsem zde už popisovala jak jsem s modřinama rozcházela kozačky. No a daly to. Nejsou na to nějaké triky, že se to má něčím pomazat zevnitř?
Asi zkusim, ale štvou mě teda, to ty Blundstone jsou ze stejný tuhý kůže a mohla bych v nich napoprvý ujít tůru!
Sakryš, stěžuju si, že jste tu pravdu o lidožravosti DrMartens nenapsaly dřív, než je DSD vyloudila! Za ty prachy věčně stojej v botníku! A i kdyby je náhodou za ty dva roky zvládla rozchodit, určitě už nebude chtít žluté se smajlem![]()
Možná sebe kdybych pomazala zevnitř, pak leccos přestává vadit![]()
Zkus se podívat na bryle Tag Heuer, jestli by to nemohlo byt ono.
Já tento pozdní podzim miluju! Lidi jsou zalezlí doma a nepruděj venku v lesích a lukách ![]()
resne, ked idem von, som tam sama so psom.
Objednala som si khaki bundu, ktorú si tu dávala. Ja viem, že na ňu nemám tak štíhlupostavu, ale má kapucňu a peknú farbu. Tak som zvedaváá......
Já mám tu šedou a jsem spokojená, kapuca je pro mě taky plus![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.