Umrela Jana Novotna...Ach jo,zase nekdo,kdo odesel moc brzo...
Stěžovací vlákno
Já mám letos díky těhotenství za sebou tolik návštěv různých zdravotnických zařízení jako snad za celý život ne, že můžu trošku srovnávat, od zážitku včera, kdy ke mně se chovali jako ke sklu, k dědečkovi na vedlejším lůžku taktéž, až po to kdy uplně jasně vyfakovali borce co si přišel pro lék na bolest (morfionik asi :D), z ožralé ženské se snažili vypáčit kdo teda hodlá zaplatit výjezd rychlé, po to kdy jsem s odraženým kloubem na prstě a modřinou přes půl ruky si musela vyslechnout přednášku, že sedím na špatném pracovišti a mám jet příště jinam (spádově jsem jiná nemocnice než do které se dá pohodlně dojet, aniž by člověk musel přes půl rozkopané ovy), po kecy jak chci zvládnout porod, když mě bolí odběr krve (že se po třetí vrtala ve stejném místě ji nějak neštvalo) atd. Je to o lidech, ale nikdy se mi nestalo že by to bylo na stížnost. Jen ty negativní zážitky se tak nějak lépe pamatují :D
Jezis ja jsem netusila ze je nemocna, to me sokuje a mrzi hodne
Na bbc pisou natvrdo o rakovine...Evidentne se to da pred verejnosti ututlat,kdyz clovek chce.To je jak u Alana Rickmana,o jeho nemoci taky nikdo nevedel a media byla hrozne zaskocena.
Si vzdycky u ji podobnych pripadu rikam jak je to mozny, ze medicina neni vsemocna je jasny, ale sportovkyne, prevenci snad nezanedbavala...smutny
Rakovina je holt nevyzpytatelna...Taky si rikam,ze musela mit nejlepsi peci, ale evidentne to nestaci.
Jsem to normálně obrečela, byla to moje hrdinka z dětství. To wimbledonské finále s Grafovou nikdy nezapomenu.
Její maminka byla učitelka a učila mého manžela. Občas jim prý Jana přišla vykládat o tenise.
Zabudla som doma okuliare
 A už teraz viem že prídem domov s obrovskou bolesťou hlavy a krvavými očami. ![]()
zima přece jen přišla
nějak jsem si jako každý rok říkala, že třeba letos bude jen takový dlouhý podzim ![]()
česká pošta![]()
Já si jako každý rok touto dobou říkám, že letos tu zimu už doopravdy nepřežiju a zmrznu. Závidím všem těm, co tu píšou, jak jim je báječně teplo.
O poště mi nemluvte. Tu naši začali před měsícem rekonstruovat, všechno z celého velkého sídliště vozí na menší poštu, která je ale taky pro hodně velkou oblast. Včera jsem tam stála frontu přes půl hodiny. I když otevřou všechna okénka, nestíhají. Koho tu rekonstrukci napadlo spustit zrovna v předvánočním období, toho bych si tam denně posílala. Když jsem konečně přišla na řadu, nemohli mi balíček najít, padaly vtipné dotazy kam to mělo přijít, jestli mi to náhodou neposlali na jinou poštu a jak to vypadá - jak je to zabalené a jak velké... Do toho přišel za úřednicí zevnitř nějaký chlap, že HNED potřebuje dohledat balíček, aby s ním mohl odejít. Když to s ním začala vyřizovat a nechala mě tam stát bez slova omluvy, už jsem byla hodně nepříjemná. Taky jsem chtěla HNED odejít.
Já jsem dneska vyrazila v tílku ve spacák kabátě metrem a normálně ze mě lilo, já se musim naučit chodit pomalu!
no ja tam (zatim) nesla. jsem se dnes dovolala podruhe - prvni telefonat vyrizeny zjevne stylem "slibem nezarmoutis" a kdyz mi dali vedouci tak pry "ja musim rychle neco vyridit za chvili mi nam vypnou proud zavolejte pozdeji" tak povidam ani napad, vyridime to hned. no jsem zvedava. a koukala jsem na net a pry je tahle posta znama tim ze baliky do ruky proste vubec nerozvazi. neskutecny
Mně teda hodně vadí to, co je venku teď - mokro, sychravo, vítr, nepříjemno. Když je jasno, tak i nižší teploty snáším líp.
Vy jste se dovolala na poštu? Óóóóóó!!!
mne je teda dost zima. ale co jsem zjistila mi nejvic pomaha opravdu pohyb, jak pise mutzi. stat nekde na zastavce=smrt
podruhe!![]()
Hlava ma boli a furt sa ma niekto vypytuje či vidím bez okuliarov
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.