a vybehnout nekde do supermarketu pro takove ty cteci za stovku by nepomohlo?
Stěžovací vlákno
A vidíš?![]()
Sweet Potato Ale ja vidím dobre, na jednom oku nemám žiadnu dioptriu iba cylinder a na druhom polku a cylinder. Len ja mám na sklách úpravu ktorá pohlcuje modré svetlo. Mne to fakt pomohlo, nebolí ma z pc hlava ani oči.
Hlava ma boli a furt sa ma niekto vypytuje či vidím bez okuliarov
![]()
Na to bych odpovídala Kdo se ptá?
Chodím ráda. Jenže periferní části vyčuhují ze sebelepšího spacáku a stačí jim chvilka třeba na zastávce.![]()
Já mám letos ten samý pocit, že jako musim přežít do dubna:-D. Ale ona až bude taková ta mrazivá, bílá, ale slunečná zima, tak je člověku pocitově hnedka lépe. Loni jsem dala v těch pošmourných měsících zastávku v prosluněnejch Alpách a hodně mi to pomohlo, letos teda nic no, ale spoléhám na pěknou zimu i doma:-D.
Já tento pozdní podzim miluju! Lidi jsou zalezlí doma a nepruděj venku v lesích a lukách ![]()
![]()
Jo, nákup brýlí mě čeká příští rok. Nosím jen na dálku. Teda v mým případě "nosím". Asi mám ráda svůj svět rozmazanej. Jenže jsem zjistila, že nejsem vůbec brýlový typ.
. Ale koupila jsem si spacák, tak ho testuju... Zatím v autě teda
.
Aký, ukáž ![]()
Muj ruzovy spacak je jedina bunda kterou dopnu takze taky chodim jen v triku a ve spacaku :D
Není to spíš do přiznání? ![]()
Brýlí je tolik typů, že určitě nejaké skvělé objevíš.
Já zase musím vidět ostře. Nosila jsem čočky/brýle i s tak slabými dioptriemi, s jakými většina lidí žije bez korekce ![]()
Tak to daj tam, som zvedavá ![]()
Až přijdu domů, tak se vyfotim
též se těším
.
Nene. Všichni jsou na poště!
Určite niečo nájdeš. Ja tiež niesom okuliarový typ. Prešla som asi 5 optík a vybrala som až v poslednej(a to aj vďaka prístupu pani ktorá tam pracovala) Nakoniec som si vybrala slnečné okuliare. Tmavé sklá mi pani vybrala a vyskúšala som si ich bez nich a super. Mám v pláne kúpiť ešte jeden rám bez skiel aby som využila aj tie tmavé sklá. ![]()
Já ne, já jsem v práci a vzhledem k tomu, že jsem se ráno rozhodla absolvovat druhý pokus o rozšlápnutí martensek, myslim, že už tady zůstanu, ani na oběd nejdu, PROTOŽE TO SE PROSTĚ NEDÁ!!!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.