Kresla uz mam, blbost teda, motyla mam tez. Mam 60 a co mi chybi moc nevidim. Jsou ty domy co jsou u draku nejaka knizka? Draky mam
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Juu draky nemám, přehlídla sem. Nad domama taky dumám, mám jen 56
Aha tak domy asi knizka budou.
No, kpjá už se tam snažim napsat to nejjednodušší, co mě napadne
mám 57
mam 60 a at cumim jak cumim, tak nic dalsiho nevidim. Ufff
No, je to děs
já bych i věděla, co nemám..
máš vítr vlevo nahoře? pak taky ten mořský tvor, co se sápe do loďky, je samostatná kniha. hudební nástroj u panáčka dole. domy knížka nejsou.
Jak sem přečetla hudební nástroj, tak mi to došlo a pak i ty draci. Někdy by mě zajímalo, kudy se ty myšlenky a paměťový stopy ubírají..
Chybí mi jich pět z roku 2015 a sem totálně dutá, achjo
aj by som napovedala, no netusim, co ti chyba...jedine, ze by si ukazala nahlad vylustenych knih?
ja som napr prehliadla pen so zastavou, kniha s gestom O.K., kolnu...
No, já na to nějak přijdu, myslím, že to budou knihy, co sem nečetla,budu to muset vygooglit :)
edit: tohle zrovna mám, chybí mi furt ty koně a židle. A ten pařez s lilií
Slováci
presne...povinna literatura na slovine
Aha, sakra
díky
Vitr, hudebni nastroj I morskyho tvora mam. Kurnik.
Cerveny kopce a silnice za pruhovanym hmyzem, kniha s mrakem, co drzi psi, lahev a sklenka vedle robota, visaci zamek pod loutnou, domek nahore vedle hmyzu, mrak pod indianem, petriho miska s bakteriema, knizka s teplomerem, kocka hned pod ni?
2015 chybí mi čtyři: koně, židle, dopisy ve větru a tu čtvrtou vůbec nevím. Hergot.
listy vo vetre:
roman i film (ziskal 10 Oscarov) z obdobia obcianskej vojny v USA. Velmi velmi zname!
Díky, píšu to asi špatně, nejde mi to tam
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my