Dneska se neluští? Nebo to všichni ví a já jediná jsem natvrdlá?
Co má bejt to loďoauto?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
taky nevim ![]()
Já mám vyluštěnej hmyz a tu osobu napravo, co má vršek hlavy u medvěda v jiným okně, auťák zatím nic... Myslela jsem, že to bude něco známýho, ale prý vůbec.
Luští se, to blbý auto taky nevím!!!!!!!!!
Hmyz mam taky, mi to docvaklo jak si to sem napsala, ale loďoauto taky ne..
Dneska se neluští? Nebo to všichni ví a já jediná jsem natvrdlá?
Co má bejt to loďoauto?
Je to kniha pro děti od polského autora.
...omlouvám se, nějak se mi to nepodařilo zakrýt.
Aha. To jsem už jednou zkoušela a neprošlo.![]()
Nápověda k autu: soustřeďte se na ten auťák. Autor je národnosti, která je letos v šifře hodně a země sousedí s Českem.
Tak už mám všechny tři šifry a můžu jít konečně pracovat! ;-)
Dík, polský dětský neznám. Budu to muset nsjít na webu
sú 3? Mám auto, hmyz som už dávala všetko čo ma napadlo, zatiaľ nič, ale ešte nepanikárim....čo je tretie?
Já myslela předloňskou, loňskou a letošní. :-) S letošní jsem musela samozřejmě trochu podvádět a najít si ty zatím neodkryté obrázky - jenže to se prostě nedalo vydržet! Každý večer jsem čekala do půlnoci a nemohla jít spát dřív, než jsem to všechno rozlouskla. Už jsem z toho byla hrozně nevyspalá. ;-)
Tak loďoauto mám, optala jsem se svého kontaktu od sousedů. Ale nikdy jsem o tom neslyšela.
á jasné :)))
mě ta šifra nebaví, to neni žádný luštění, tohleto. Na to auto bych v životě nepřišla, nebýt tady těch nápověd. Ze včera jsem nikdy neslyšela ani o jedná knize, k tomu ty errory s českými názvy...
jo a včerejší tajnej bonus jedno velký wtf
Já teda dneska hádala tři knížky, ještě tu osobu vpravo, ale ta se bude líp hádat, až jí bude vidět do obličeje. :) Ovšem dá se uhádnout i teďka, bez googlení.
je to tak kniha, kterou to ukazuje v sekci Lidé se nejvíc zajímají o? To by odpovidalo napovedam, ale nebere mi to
edit: uz se podarilo
Pravda je, že je to takový víc, že člověk tipuje, podle toho, co tam vidí (a dost sem jich nečetla ani o nich neslyšela. Teprve teď ďelam ty starší, přijdou mi lepší. Nebo tam víc těch knih znam.
Ach ne, o tom, co píšeš v nápovědě jsem ani nevěděla, že existuje, teď budu mít nutkání tam čmuchat pokaždé, když se mi nebude dařit něco uhodnout. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my