Slovensky je to jinak než česky a tehdy to bralo ten slovenský název.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Aha díky :)
Presne, tiež som sa s tým mordovala, už som si bola 100% istá, že to musí byť ono a nič... a nakoniec to vzalo slovensky...
Ku koňom: autorkou je žena, román je z 1. polovice 20. storočia.
No, ale pak je to tam česky
to jim teda moc nejde..
Hej, tiež som na to čumela jak puk... prvý ročník, tak to asi ešte nemali úplne vychytané.
Asi,no. Ale myslím, že nekdo si na to stěžoval i u druhýho.
Sa môže diviť, že mám problém riešiť šifru,keĎ mám momentálne problém vyriešiť, kde tá sprepadená šifra na ich stránke je!!! Som sa po víkende prihlásila a neviem ju nájsť
.
Tenhle problém mám pokaždé, jestli tě to utěší. Vždycky mne zachránil až vyhledavač:![]()
Máme 3. tajný bonus. A přiznám se, že jsem se opět vůbec nechytala, vlezla jsem su pro nápovědu na facebook. Teď přemejšlím, jestli ty lidi, který to vyluští sami, jsou geniální nebo mají věštecký schopnosti...
Např. tu 1. knížku jsem četla, ale v životě bych na to nepřišla bez nápovědy. Taky teda nemám čas půl dne googlit a prolejzat web martinusu, mám i jiný věci na práci.
a nemate prosim nejakou lehkou napovedu? Ja jsem prisla na tu treti knihu, na osttani jsem mela nekolik napadu, dle meho samozrejme vyborne sedicich, ale nebylo to ono
Taky zkoušelas jako první knížku Noc na Karlštejně? :D
Já už mám všechny čtyři indicie, 3. a 4. jsem měla hned z první, k 1. mi stačilo mírný pošťouchnutí, ale o 2. jsem nikdy v životě neslyšela, to se teda přiznávám a současně stydím. No ale správnou odpověď jsem zatím ještě nevymyslela...
Tak já to zkusím ![]()
1 - Pokračování velmi populární série ve formě scénáře.
2 - Autorka pochází z islámské země.
4 - Pokračování velmi známé české humoristické knihy, byla i zfilmovaná.
Taky zkoušelas jako první knížku Noc na Karlštejně? :D
Já už mám všechny čtyři indicie, 3. a 4. jsem měla hned z první, k 1. mi stačilo mírný pošťouchnutí, ale o 2. jsem nikdy v životě neslyšela, to se teda přiznávám a současně stydím. No ale správnou odpověď jsem zatím ještě nevymyslela...
jasne :) a viditelne jsem nebyla sama :)
Já samozřejmě taky.
A mimochodem jsem konečně přišla na tu počítačovou hru. Problém byl v tom, že písmenko, který je ve skutečnosti V, jsem zarytě viděla jako Y a nechápala jsem, co to je za blbost ![]()
tak tu druhou jsem teda mela dobre, jen jsem neklikla na tu uplne spravnou knihu (maji tam vic dilu a vydani) a po teto napovede uz jsem rozlustila bonus, prestoze tu 1 a 4 teda zatim nemam
edit: aha, tak uz mam i tu 4, tuto knihu jsem nepokladala za hodnou zajmu (jako to pokracovani) :)
Nepřihrál bystě mi někdo nápovědu k té skále u klavíru? Klavír mám.
Podla toho, co tu pisete o knihach, mam pocit, ze cesky Tajny bonus 3 je uplne ineho znenia ako slovensky.
Skopirujete mi ho sem, resp. do SS, prosim? Velmi som zvedava!; ))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my