Bonus taky hnedka, připadala jsem si konečně trochu chytřejší, že bez nápověd. A chybí furt jedna![]()
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Mně chybí tři..potřebuju to holt odkrejt..
Jedna prý není vůbec vidět.
Taky mi chybí tři. A neodhalila jsem teda tu věc nad rybou, tak vyčkávám a těším se, až to odkryjou...
Mně už chybí jen jedna! ![]()
No ale! Jak to? Jasnovidectví, nebo obrázky ve skupině na FB? Já tam radši nekoukám, protože mě baví to postupný odkrývání...
Ne, já sem jedno poznala, jedno se doodkrylo a jedno omylem teda..a chybí mi jedna, od který sou kousky jinde, ale nevím zatím no
No tak já si jdu lámat hlavu nad tou věcí nad rybou ještě.
A je něco takovýto fialový zakroucený, jak na tom sedí ten červenej skřítek (vedle srdce)?
to patří zásadně ke skřítkovi
Já sem si myslela, že to fialový patří ke skřetovi
Jo, tak fajn. Já akorát hledám co by mi ještě mohlo chybět, nějak se mi nezdá, že v těch dvou okýnkách budou ještě dvě knihy, ze kterých není vidět ani kousek...
No minimalně jedný ani kousek vidět není, myslím..
Jo, tak fajn. Já akorát hledám co by mi ještě mohlo chybět, nějak se mi nezdá, že v těch dvou okýnkách budou ještě dvě knihy, ze kterých není vidět ani kousek...
Mně chybí 4. V okýnkách bude jedna, co už mám. Fakt nevím, co mi může chybět![]()
Jsem na tom podobně. Chybí mi 3, jednu z neodkrytých mám. Asi mi bude chybět i některá z už odkrytých.
Mne chýbajú ešte 2, tak predpokladám, že tie budú v posledných dvoch okienkach, inak už fakt nevidím nič, čo by sa dalo nejako.
Ale ten portrét mi dal zabrať...
mne chybi 2 a z toho zitrejsiho uz jeden mam, pochybuju, ze by tam zitra byly 3, takze mi musi neco chybet
nebude prece jenom neco ten obraz s domem a kouli?
Sakryš co je to ten chlap v masce?! A ten snící robot?!
![]()
chlapa v masce určo znáš, jen já jsem si ho třeba představovala uplně jinak, ale google praví, že vypadá většinou takhle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my