pokud chcete napovedu: je to znamo spise jako hudebni dilo
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Aha, kousek nad kaprem nemám ![]()
tak už ho mám :-) díky
Kruci, mi jich chybí šest a to mám pocit, že mám všechny viditelné až na ženu v modrém. ![]()
Budu trošku provokovat, ale nemyslím to ve zlém. Co je to Slovo boží?![]()
Já se s tím kouskem nad kaprem, kterej teda ještě není na tom hlavním obrázku, jen na tom odhaleném titulu, taky zatím nechytám. Plus teda mám furt tu jednu, která ještě není vidět nikde, takže mi zbývají čtyři
.
Já ještě nemám toho ptáka, co sedí na egyptské desce. Je to něco? Předpokládám,že jo, jsem zvědavá, co se z něj vyklube...
Pták se vyklub,e ale jde tipnout už teď.
Tu věc nad kaprem taky nemám.
Je něco ten západ slunce nad zajícem?
Já už jsem všemožný dravce tipovala už teď, ale zatím jsem se netrefila. Nu což, počkám...
chybí mi jedna kniha. Vůbec netuším, kde by se ještě mohla vyklubat.
(Západ nad zajícem nemám)
Někde jsem četla, že je jedna kniha, ze které zatím není vidět ani kousíček.
Mně chybí 4, jedno z toho je to nad rybou, a pořád je mi divný, že by se k ničemu nevztahoval ten obraz s domem.
myslim tu někdo psal, že obraz s domem se ještě bude vztahovat k nějakému dalšímu bonusu?
Ja už mám teda všetky knihy a ten obraz v žiadnej nefiguruje, ale v diskusii na FB naznačoval niekto z martinusu, že sa nám ešte bude hodiť. Takže predpokladám, že sa ešte zjaví nejaký ďalší bonus.
Já nemám pět, to nad kaprem nakonec mám, ale u toho je nějaká hnáta a to asi něco bude a to nemám..když to tak po sobě čtu, asi sem trochu magor ![]()
+ Potrefenáhusa Aha, no tak uvidíme.
Ounz Náhodou jste to napsala moc hezky :-D.
Díky, s touhle nápovědou to ale opravdu nebylo těžký.
Ha, konečně mi došlo, co je ten kousek nad rybou
. Ale zapotila jsem se u toho teda
.
Tak ještě poslední tři teda.
Uííí, já to nad rybou pořád nemám.
Nová knížka, stará knížka, česká, zahraniční? Pomoc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my