Co je ta modra zpevackaa, pomoc. Ufff. Chybi mi 5 knizek, nemela jsem ted vubec cas lustit. Buuu
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Je to zima v jednom našem městě Napsáno českou rodačkou, slavnou i v USA.
HA, mam tu zenskou, jsem si teda lamala hlavu a pritom to bylo na rane.
Ahaaaa, já se furt soustředila na to, co je na obrázku, nenapadlo mě vztáhnout to na celé město. Intenzivně děkuji ![]()
Rádo se stalo. Napjatě očekávám poslední obrázek.
tak opravdu byl tam maly posledni obrazek :)
udelala jsem si takovou malou statistiku a o 19 knihach z toho jsem ani v zivote neslysela, coz se pak blbe hada
Mám to ![]()
Já taky! ![]()
Gratuluju ![]()
A co ten zatracenej obraz s domem, ha?
mam teorii, ze je soucast napovedy ke kulicce, ale to by se to zase ukazalo v tom policku jako uhadnute, ze?
ale ke kuličce to vůbec nedává smysl
Obraz nic..já mám 64 a bez obrazu.ale četla sem spiklenecký teorie, že to něco znamená ale nikdo nevěděl co ![]()
no jen om takove jako hodne preneseny, ze je jako kulicka vyloucena z te lepsi spolecnosti, ze je pred domem :)
ale forma obrazu, radky zeli zadny smysl nemaji, uznavam :)
no hlavně je to takový zbytečný, když ta kulička je tam jinak taková jednoznačná. On tu teda někdo psal, že se to snad bude vztahovat ještě k nějakýmu poslednímu bonusu?
Já už mám taky hotovo
a jsem ráda, že jsem zakončila (ostatně i začala) knihou, kterou znám a kterou jsem uhodla na poprvé. Protože mám pocit, že o větším než malém množství knih v letošní šifře jsem vůbec neslyšela.
já jsem vůbec neslyšela o 20...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my