Chlap v masce je známější hlavně jako muzikál od velmi slavného skladatele.
Sníci robot je slavná klasická sci-fi, opět to bylo i zfilmované.
Chlap v masce je známější hlavně jako muzikál od velmi slavného skladatele.
Sníci robot je slavná klasická sci-fi, opět to bylo i zfilmované.
Mňa štve ten s tou sviečkou.
Zrovna jsem ho vyluštila, ale přiznám se, že až s nápovědou, to dílo je známý, ale asi ho člověk jaksi musel číst, aby ho z obrázku poznal, tentokrát vůbec nic popisnýho jako obvykle.
Edit: A nebo znát ten film, evidentně se jím autor obrázku v šifře dost inspiroval, protože hlavní hrdina podle Googlu vypadá prakticky totožně.
Dík holky. Robota jsem nakonec dala hned po dotazu, ale s tím týpkem v masce bych si nevěděla rady - někde jsem zahlídla že je to něco s muzikou, tak jsem tam prala Dona Giovanniho, Dona Juana a různý variace... a vzteky bych byla rozmlátila klávesnici.
Tak počkám, kým sa objaví celý.
k nápovědě - ten film ale rozhodně nedoporučuju, je to strašná depka a autor mi potvrdil, že byl fakt sadista. Zkazilo mi to předloni pomalu půlku Vánoc, udělaný je to ale teda hezky.
Přesně, ta hnáta ![]()
Mňa štve ten s tou sviečkou.
Tu jsem omylem uhádla, když jsem se mořila s tím, co by mohl být ten pidižvík v červenobílém. Je Fakt, že jenom podle ruky se svíčkou bych ho ale asi taky neuhádla.
A já teda pevně doufám, že ta poslední knížka, co mi zbývá, je schovaná pod tím posledním políčkem, protože jestli je to něco z toho, co už vidět je, tak nevím.
já teda jsem si to vystříhala z papíru a moc prostoru už tam na tu poslední knihu teda nezbývá...
A Potrefenáhusa jo je tam (já ji uhodla nějak omylem..)
No, podľa nápovedy od Potrefenahusa to už mám.
ty jo, tak to jsem napnutá a musí bejt nějaká uplně pidimalinká!
jeste je tam neco s tema bykama v prachu, ne? co jsou videt nad damou. nebo ty mate uhadnute?
ty mám právě
aha, tak jestli je tam jeste neco mimo byku, tak to je bezva, tak to potom vyjde
jestli tam něco je, to netuším, přijde mi, že už je tam strašně málo prostoru, ale jinak mám všechny, až na ten obraz s domem, kde pěstujou zelí.
Tak já se taky kouknu :)
Je tam malej, podle všeho (já vůbec nechápu, jak sem k ní náhodou přišla)
Takže v této chvíli mi chybí dvě. A to budou bejci a chlap se svíčkou. Snad se mi zítra rozsvítí.
edit: sakra, bejky už mám. Tak comi chybí?
Za boha nemůžu přijít na to, co je nad tou vykrvenou rybou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.