Martinus udelal ty sve knizni sifry jako puzzle. Premyslim, ze bych to koupila jako vanocni darek. Ktera byla nejlepsi? 1/2/3? Nebo ve ktere bylo nejvic klasickych knih?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
baltik určitě ta první, v te bylo nejvíc klasických knížek, co šlo uhodnout i bez mohutného googleni.
eM diky
Dočetla jsem finskou trojdílnou detektivku Laura, Noora, Venla. No nevím, druhý díl byl fajn, třetí už mi přišel překombinovaný a nelogický.
Teď čtu Rok vdovou od Irvinga a ![]()
Zrovna čtu a mohu jen doporučit Patrioty od Sany Krasikovové. Stalinovo Rusko a američtí občané pohlceni systémem. Pomalejší rozjezd ale fakt mi teď běhá mráz po zádech...
Dočítala som Horu mrtvých od J.Batesa (zrovna nedávno vyšlo aj česky)
Bez spoilerov toho moc napísať asi ani nejde... ale od knihy inšpirovanej záhadou Ďatlovovej výpravy som čakala viac, žiadne mrazenie v kostiach sa nedostavilo
žiadny horror, skôr priemerný thriller.
Zrovna čítam Má temná Vanessa a zatiaľ sa to javí ako zaujímavé čítanie, aj napriek pomalejšiemu tempu.
Wanda von Dunajew a přitom Diatlova výprava je pěkně mrazivá..
Mulen to je, dosť som sa na tú knihu tešila. Len to fiktívne vysvetlenie na mňa moc nezafungovalo..
Wanda von Dunajew možná si to zkusím přečíst. Jestli je to aspoň slušný thriller...
Mulen Jé, Rok vdovou, to bych mohla zase oprášit! Nebo vůbec nějakýho Irvinga, už jsem nic nečetla leta!!
Já louskám Pravidla zdvořilosti a nějak mě to nechytlo. Čte se to docela dobře, ale nechybí mi to. Spíš to čtu tak nárazově, čtvrtinu knížky v zátahu a pak dlouhá pauza a zase v zátahu....
Garfie
já jsem četla Pravidla moštárny a Svět podle Garpa. Není to tak dlouho, ale stejně si z toho sporo nic nepamatuju![]()
Mulen Tak to máš moji nejoblíbenější trojku!!! ![]()
Garfie Mi se Gentleman v Moskvě líbil mnohem víc, ty Pravidla zdvořilosti byli takové nějaké. Ale máš pravdu, četlo se to dobře, vlastně si z toho víc nepamatuju.
brrr
Přesně, Gentlemana přitom řadím mezi srdcovky, tak jsem se dost nalákal....
Garfie Mimochodem, včera jsem vytáhla z knihovny klukům Galimatyáše v Tichomoří, hrozně se u toho chechtají
brrr Jé, to si asi chci přečíst
Sweet Potato Já to četla jako malá, je to kniha po tátovi a podle té části, co jsem přečetla včera je dobrá pořád.
brrr To vypadá super!!!
Všel nový díl Cormorana Strikea od Galbraitha (Rowlingové). Je to slušná bichle (přes 900 stran), zatím mám přečtenách necelých 200 a vypadá to na slušnou detektivku, takovou tu anglickou klasiku. Naštěstí na rozdíl od předchozího dílu to je víc o případu a míň o vztahu Cormorana a Robin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.