brrr ju, ja uz se tesim!
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Naštěstí na rozdíl od předchozího dílu to je víc o případu a míň o vztahu Cormorana a Robin.
Tak to jsem ráda. Mám to ve čtečce, ještě jsem nazačala.
Mimochodem podle předchozího dílu je teď nová řada seriálu.
coralline Fakt? Tak to běžím hledat. Seriálový Cormoran vypadá jako jeden kolega :-)
brrr já jsem ještě nedocetla ten předchozí díl. Mám tomu teda dát ještě šanci?![]()
Mulen No, mě docela zajímá ta detektivní zápletka :-) C+R story je tam pořád, ale připadá mi, že to není tak násilné a neruší to.
Pro mě byla poslední Rowlingová/Galbraith utrpením a zařekla jsem se, že další už nedám :)
Já už kupuju knihy téměř jen do čtečky, ale tuhle jsem dnes objednala klasickou - vyjde až na konci října, myslím, že pro děti bude super, těším se :)

Tulipe To vypadá zajímavě, nemáš tu první (Umění vnímat umění)? U téhle mi vadí jedna věc, přes kterou se nějak neumím přehoupnout. Ty kresby, ale to je čistě moje chyba.
coralline To je na HBO?
ionicera Ta nová řada asi ještě ne. Je to od BBC.
coralline Díky. A jestě jeden dotaz. Nový Strike je asi zatím jen v anglictině, že? Nikde jsem ho v čj nenašla.
ionicera Ano, vyšel teď v angličtině. Mám pocit, že minulej díl byl v češtině až asi rok po originálu.
brrr Umeni vnímat umění znám, ale tohle bude podle mě lepší. Kresby, to bude asi nějaké profesní zatížení? ;)
Tulipe Hele nevím, nějak jim prostě nevěřím. Kdyby tam byla fotka nebo nějaký plán, tak by to bylo něco jiného. Ale tím nechci říct, že je na té knize něco špatně, do dneška jsem o ni nevěděla a obě vypadají zajímavě.
ionicera Ono to vyšlo v UK teprve 15. září. Ale jestli chceš, můžu Ti po dočtení říct, kdo je vrah ![]()
brrr
: - ale ještě by mi zbyla dějová linie Cormoran s Robin. Nevadí mi..
ionicera Ono to vyšlo v UK teprve 15. září. Ale jestli chceš, můžu Ti po dočtení říct, kdo je vrah
![]()
Teďka čtu Každý umírá sám a je to dobrý. Ale ten hlavní hrdina, to je celý Ove...
Precetla jsem to Na smrt a cetlo se to dobre. Ty pasaze z koncentraku jsou tedy drsne (lekarske experimenty, sluzby u peci), ale uveritelne (vetsinou s tim mivam problem u lokalni produkce). Konec ponekud melodramaricky. Divne mi prislo neustale zminovani znacek (jake znacky byla pistole, jake vzduchotechnika v krematoriu...).
Predtim jsem shodou okolnosti cetla velmi podobny namet, jen ty 2 hlavni postavy rozdelene valkou mezi stranu fasista/zid byly holky a bylo to mene o valceni, muceni a vice o pocitech, Rise divu se to jmenuje.
Po letech jsem zase vytáhla Poslední kabriolet od A. Myrera a je to pořád dobrý.
a jak tu byl zmiňován Irving, tak Rok vdovou je jedna z mých top knih (Pravidla moštárny můžu též
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.