Malenge já jsem poslední kabriolet milovala a vytahovala pravidelně, až naposled, tak asi před deseti lety... najednou mě jejich blbá rozhodnutí a lpění na nich začalo štvát:-/
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Malenge Rok vdovou miluju. A ještě Dokud tě nenajdu.
Fakirka Dokud tě nenajdu jsem četla jen jednou, nad tou jsem to aaach nějak neměla.
Je vhodne Spocitej hvezdy pro 10letou? Dala jsem ji to a ted si nejsem jista.
Pro inspiraci, i když o mnoha autorkách už tu byla řeč. https://www.lidovky.cz/kultura/mozna-temne-ale-skvele-ceska-literatura-psana-zenami-sili-a-emancipuje-se.A190906_120919_ln_kultura_jto
viktorka_od splavu Já myslím, že Poslední kabriolet je pro mladý
Víš jak to myslím, taková ta typická kniha, co je třeba číst v mládí, kdy tě prostě nejvíc zasáhne. Tohle a třeba Tři kamarádi, Láska je jen slovo...nic dalšího mě teď rychle nenapadá.
Candance Já to nečetla (ani dcera), ale myslím, že moje by to v deseti dala, záleží jak je sečtělá. Jestli máš pochyby, můžete to číst společně večer a případně něco dovysvětlit.
Garfie zatim se ji to libi ale je na zacatku. Ja se ptam, protoze ted zacala mluvit o tom, ze se boji narazu jine planety, valky a tak.
Candance No...asi bych jí koupila i něco zábavného :-)
Garfie no ted docetla prave Pipi jako povinnou cetbu a ma zakaz mobilu, tak cte a nevedela jsem co ji honem dat
Candance Však jen ať čte, to je super
Já bych se nebála, když se jí to líbí.
Garfie V dospívání byl Poslední kabriolft moje bible, četla jsem ho několikrát dokola. Vrátit se k němu úplně bojím. Pár takových návratů u zásadních knih už nedopadlo.
Chybí mi posledních pár stránek Strikea. Kniha má přes 900 str., prvních 200 je skoro bez C+S, ale pak to teda je mor největší. Je lepší být pracovní partneři nebo životní, blablabla.
Od strany plus minus 800 se to zase vrátí k případu. Ten se mi osobně líbil, kdo je vrah, jsem netušila až do konce, ale přiznávám, že se mi mohlo něco ztratit v překladu.
brrr A já se těším, jestli Cormoránek bude s Robin nebo ne. ![]()
Chybí mi posledních pár stránek Strikea. Kniha má přes 900 str., prvních 200 je skoro bez C+S, ale pak to teda je mor největší. Je lepší být pracovní partneři nebo životní, blablabla.
Hele, jsi mě navnadila, že to tam nebude
Já pořád ještě nezačala, čtu knížky půjčený z knihovny, než mi je zas zavřou.
coralline Nooo, já vím a sypu si popel na hlavu. Ale myslím, že za přečtení to stojí.
přečetla jsem Vrány... je to hrozně smutné, jdu obejmout syna
Včera večer jsem rozečetla 21 pravd o lásce (sice mi to přišlo jako zvláštní formát, ale překladatelku znám a baflo to na mě v knihovně, ještě v lepších časech, kdy měli otevříno) a smála jsem se v posteli při čtení nahlas.
Čehož si hodně cením, teď v dobách, kdy se člověk nesměje vůbec nebo jen tak hystericky. Doporučuju!
Luna Je jich víc knih a ta, co znám, je fakt strašidelná
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.