Fakirka viktorka_od splavujá budu zatím pokračovat a uvidí se. Mě drtí už jen ta šílená tloušťka knihy, shodou okolností jsem jako poslední fyzickou knihu četla Neklidnou krev, a to jsem odkládala rok, nez se mi chtělo se do toho pustit. Teď jsem se byla po letech přihlásit znovu do knihovny, a jako první si půjčím zrovna 900 stránkovou knihu.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Lenka22 za me naopak cim tlustsi tim lepsi![]()
viktorka_od splavu přesně tak, na hubené knihy se v knihovně skoro ani nedívám ![]()
viktorka_od splavu Fakirka tak 400-500 stránek v pohodě, ale těch 900 je už prostě moc. Blbě se to drží, musím si to v posteli podkládat, prostě samá negativa :-). A pak, prostě je to už moc ukecaný a vetšinou by tomu pomohlo krácení.
me teda zacatek i celkem zaujal, ale pak to bylo jen horsi
Lenka22 rozhodne bych se do toho nenutila
přečetla jsem, ale musela se teda donutit, a nenadchla mě
Alena Machoninová, Hella.
Není moc tlustá, ale úchvatná.
Dočetla jsem Posledního kacíře od M. Chadimy a opravdu nedoporučuji. Myslím, že srovnávání se Jménem růže je absurdní v mnoha ohledech.
Chystám se ke čtení Letních sester /M. Peetzová/ a Kdo seje do sněhu /Tina Harnesk/, na druhou jmenovanou se vyloženě těším.
Docetla jsem Otcinu od R.Harrise, ktereho mam vazne rada. Skvele to bylo! Melo to neco navic, co porad postaradam u Babylonu Berlin. A byla jsem napnuta az do konce, i kdyz bylo dost jasne, o cem cela zapletka vlastne bude.
OliveOyl shodli jsme se s tatou ze je ten Winterberg strasne hutna/intenzivni kniha Clovek nema chvili klidu Porad je treba se soustredit
takovy pocit jsem mela kdyz jsem cetla cokoliv od Rushdieho Po peti stranach dojem ze jsem v pulce knihy
Mini to je vlastně pravda. Proto mi to nešlo přečíst úplně rychle. Ale líbilo se mi to moc.
continuity Tak ono je na trhu i hodně komiksů vhodných pro děti (dcera miluje My little ponny :),
No, ty Disneyovky jsou takový... jak to říct, jednodušší?
Nechce se mi takový kraviny vůbec kupovat.
My jsme jich samozřejmě moc neměli, ale pamatuju Rychlý šípy, to bylo super (ještě od Fischera, ne ty zmodernizovaný Čermákovy figurky, fuj).
A pak taky doma chovám Nepraktova Seka a Zulu, o dětech z pravěku, a ty jsou úplně bezvadný. Už se mi na to nedávno sápaly dvojčata ![]()

barbucha Buď v klidu, jestli budou mít vnoučata ráda komiksy, tak snad pro každou věkovou kategorii se dají sehnat hezké a rozumné věci :o)
Zhltla jsem Rváčov. Napřed jsem si musela oživit děj 1, vychutnala jsem si 2. Skvělý to je. Chci být Vont a zvoník a vůbec ![]()
PS: znám dvě holky, které mají ke Stínadlům blízko a angažují se v boji proti nové zástavbě kolem Anežského kláštera. Jedné děkují i autoři toho komiksu za spolupráci. Prostě je to celý dobrý a napadá mě spousta souvislostí.
Ale úplně pro děti ten komiks není.
Znal tu někdo časopis Kometa? Byly to jenom komiksy, většinou na pokračování. Měli jsme je všechny, ale obávám se, že skončili při stěhování v koši.
bublifuk Kometa, to byl zázrak, když začala koncem 80.let vycházet.
Lenka22 Nevím, jestlis v mezičase už nedočetla, přečetla jsem to tenkrát celkem rychle, ale žádné velké wow se nekonalo.
Tak bohužel, včera jsem byla v Anežském klášteře a úplně jsem se lekla, co se developerovi "podařilo" nacpat do ulice U Milosrdných... ![]()
edit: foto
Sweet Potato nedočetla, zatim stale na strance 90, a protože se mi do toho dál nechce, tak asi ani nedočtu.
luciole to je mi líto, tak aspoň malá náplast o jedné zahradě Na Františku:
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje