A nemá to pak hlas jako animovaná veverka?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Mha ne, záleží, jakou zvoliš rychlost. Já poslouchám vetsinou 1,25. Poslouchám v audiotece. A je tam i možnost zpomalení ![]()
Já čtu hodně rychle, takže nemůžu poslouchat audio knihy, protože mluví pomalu. Máte to někdo taky tak?
No přesně! Já zkoušela Hypnotizéra, Pavel Rimský ho namluvil dobře, ale nakonec jsem si radši tu knížku půjčila v knihovně. ![]()
Plus jsem měla problém, že jsem ho zkoušela poslouchat napůl v autě a napůl tehdy ještě na MP3, takže jsem ztratila spoustu času hledáním, kde to naposled skončilo, to tomu taky nepřidalo ![]()
Malvin a jak to zrychlení zní? Já si to představuju jak klasický gramofon na vyšší otáčky a to poslouchat asi nechci ![]()
letolet A ještě lepší je naopak: Když znáš Nepila, tak ty jeho knížky nemůžeš číst v duchu jinak, než jeho hlasem ![]()
Ignis zní mi to úplně normálně. Při rychlosti 1,25 žádné zrychlení nepozuruji. Na audiotece jsou i ukázky zdarma, kde si to muzes vyzkouset.
Aranel děkuji a píšu si...
Rozposlouchala jsem v Audioteka klubu toto a doporucuju. Cte Tereza Hofova (naprosto fantasticky prednes) Mam to jako podkres k uklidu. Zatim mam za sebou jen hodinu a pul ale je to velmi zajimave.
https://www.databazeknih.cz/knihy/v-pasti-pohlavi-o-politice-peci-sexu-nasili-a-postaveni-zen-v-cesku-509773
Cetli jste nekdo prosim Vzpominky hlavniho architekta Prahy? Vyslo nedavno, v knihkupectvi to ale zrovna nemeli, tak jestli je to aspon trochu ctive a mam si to objednat:) ?
stes Dynastie Morlandů od Cynthie Harrod-Eagles (to jsem úplně hltala)
Jinak knihy taky neumím poslouchat, potřebuju je číst :-) Akorát tedy před spaním si něco pustím, ale musí to být něco, co znám, aby nevadilo, že usnu (např. Christie, nějakého Holmese nebo Gulika)
stes Dynastie Morlandů od Cynthie Harrod-Eagles (to jsem úplně hltala)
ta na mě pořád vyskakuje na YouTube, stojí to teda za poslech? Já se na ni neodvážila, že to bude dlouhý a nudný... potřebuju něco taky před spaním, poslouchám klidně na etapy.
Pokud by vám někdo z dětí domů donesl anime Dívčí válka, tak jim to nemusíte brát, řeknu vám rovnou, že je to pitomina.
Zajímavé na tom je, že někoho z opačného konce světa zaujaly dějiny Čech (děj se odehrává za husitských válek)
Ostatní věci (postavy, kresba, děj, repliky...) jsou spíše velmi směšné, bez autorova záměru.
Ano, je to Žižka.

MhaJežíši, to ale musím vidět naživo ![]()
Malvin díky, tak já někdy vyzkouším.
Lenka22 poslech nevím, já jí četla a bavilo mě to
OOmlouvám se, napsala jsem anime, ale to manga, Knížka. Jinak všechno platí.
Ale pokud máš slabost pro podřadne komiksy, u mě vede Lobo.
Mha jé Lobo díky za připomenutí, ten byl dobrej ![]()
Nejlepší byly kresby svalů hrdiny a také jeho naprostá debilita a amoralnost.
A Preachera znáš?
A je to tu
- komu se líbilo Sedm manželů Evelyn Hugo nebo předchozí knihy od Taylor Jenkins Reid, dnes vyšla v češtině její nová kniha: Carrie Soto se vrací
Mha Toho moc ne, vím jen trochu o co jde.
Jeden komiks s Lobem mi chtěl před lety tchán sebrat se slovy "to by se líbilo Vítečkovi" , což je jeho vnuk, tehdy asi šestiletý ![]()
Nakonec jsem to svedla na to, že byl v italštině, tak by si moc nepočetl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje