Mha díky za připomenutí, Velkej šéf, kterej všechno vykydlí a pak si dá šestipívo, je moje srdcovka a Preacher je taky fajn. Žižka vypadá dobře ujetě, je to hodně blbý?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Blbý nadprůměrně, ale spíš úchylný, mě na tu pedofilii moc neužije.
No a jako třešnička je tam ten překlad, občas to jsou zmatky nejen v logice děje, ale i gramatiky.
Lobo není pro děti, neeee:))) ale věřím, že Vitecek by pak obohatil novou slovní zasobou celou první třídu ![]()
Čteš v italštině?
Mha tak to si to nechám ujít
Mha no naštěstí, že to nebylo česky, tchán nebyl v tu chvíli nějak schopný pobrat myšlenku, že by komiks třeba nebyl vhodný pro děti.
Italsky trochu čtu, ale nesmí to být moc složité, ten komiks byl na to nejlepší ![]()
Ignis no přemýšlím, kolik procent komixu je pro děti vlastně vhodných. Teď jsem řekla starší, že bych ji to toho Sandmana snad už i půjčila, ale v osmi si to fakt neumím představit.
continuity Tak ono je na trhu i hodně komiksů vhodných pro děti (dcera miluje My little ponny :), ale já mám dojem, že když tu komiksy začínaly víc vycházet, tak se nakladatelé hodně snažili dokázat, že komiks není jenom pro děti a vydávali hodně dospělých komiksů/grafických románů a vychovali si publikum, co tyhle věci kupuje, tak toho pořád vychází dost. Děti holt nemají takovou kupní sílu :)
Magráta diky
Jsi dobrá ![]()
Ale moji rodiče to taky tak měli, že komiks, to je jako Barbanek nebo Cour a Courek, dětské čtení.
Sandmana a Sin City jsem taky musela vydávat až těm, co se nepomočují.
V knihovně jsem natrefila na Kvítek karmínový a bilý, ale nemůžu se do toho začíst. Kdo to znáte má cenu pokračovat? Hlavně vzhledem k počtu stránek...myslela jsem, že je to podle pověsti bůhví co, zatím ale spíš nuda..
Lenka22 ja jsem byla nadsena:)
711990 fakt? A od jaký strany?
Lenka22 Mě kniha též dostala, ale už jsem Fabera znala. Nejradši od něho mám povídky, třeba Někdy prostě prší je skvělá sbírka.
Lenka22 ja mam pocit, ze tady jsme to dost nekriticky zboznovaly :) ale je to uz davno, takze si nepamatuju, jestli to melo tezsi zacatek. Ale ja mam od nej rada asi vsechno, i Knihu zvlastnich novych veci, ktere jinak zapadla.
baltik no kniha zvláštních nových věcí by byla fantastická, kdyby tam nebylo dost nelogičnosti. Ale nějak jsem se nad to nedovedla povznést.
continuity tak ono to nemelo bejt vedecky scifi, ne?
711990 fakt? A od jaký strany?
Já jsem tu knihu četla na základě zdejšího doporučení a nadšení. Přiznám se, že mě moc nebavila. Chvílemi víc a chvílemi míň. Dočetla jsem ji, ale znovu už bych ji nečetla. A já čtu knihy opakovaně dost často.
711990 to je fuk, co to je za žánr, já obecně nemám ráda knihy, které jsou vnitřně nekonzistentní nebo jsou postavené na myšlence, která nedává smysl. Často se to stane u těch napínavých thrillerů s mnoha dějovými zvraty. Tam se do toho autor kolikrát tak zamotá, že už nikdo neví, která bije.
Já jsem tu knihu četla na základě zdejšího doporučení a nadšení. Přiznám se, že mě moc nebavila. Chvílemi víc a chvílemi míň. Dočetla jsem ji, ale znovu už bych ji nečetla. A já čtu knihy opakovaně dost často.
![]()
me teda zacatek i celkem zaujal, ale pak to bylo jen horsi
Lenka22 rozhodne bych se do toho nenutila
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje