Jdu se podelit o zazitky z povanocniho nakupu ceskych e-knih. Zatim jsem precetla obe Soukupove (Marta deti nechce; Nikdo neni sam) a byla jsem spokojena, ja mam proste Soukupovou rada ![]()
Osm od Radky Trestikove jsem do kosiku prihodila na posledni chvili, vubec jsem nevedela, co cekat. Nikdy jsem od ni nic necetla. Mela jsem matnou vzpominku na nejake negativni ohlasy tady, ale nemohla jsem si zaboha vzpomenout, jestli to bylo na jeji psani, anebo obleceni ![]()
No, precetla jsem a nelituju - za me dobry, koupim i jeji dalsi knizky.
Co me ale prekvapive zkamalo, bylo Ignis Fatuus od Petry Klabouchove. Pisu prekvapive, protoze pise muj oblibeny zanr a dle popisku to mela byt idealni kniha pro me! Navic ze Sumavy, kde jsem stravila podstatnou cast detstvi a mam to tam fakt rada. Takze jsem mela velka ocekavani, no ale prestoze se mi libil samotny pribeh, tak jsem se nemohla prenest pres styl autorky. Me proste fakt irituje, jak ta Klabouchova pise, kazdou vetu jsem v duchu opravovala ![]()
Otravilo me to tak, ze jeji dalsi knizky uz kupovat nebudu, trebaze namety ma rozhodne zajimave.
Ted ctu Ja jsem hlad od Soukupove, coz tedy neni zadna oddechovka na vikend. Zatim jeste nevim, co si to tom myslet, mam za sebou jen par kapitol.