Dámský gambit
Prý výborný film, jako kniha nic moc, taková popisna reportáž a slohovka v jednom.
Dámský gambit
Prý výborný film, jako kniha nic moc, taková popisna reportáž a slohovka v jednom.
Mha ne film, seriál. A je fakt dobrý
Ty dopisy Boženy Němcový mám, Korepondenci i Lamentace, obojí patří ke knížkám, který si ráda nechávám a vracím se k nim. Jo, to se ještě uměly psát dopisy tehdy ![]()
Jsou k dostání, ale koukám že za dost peněz teda!
Lamentace - Dopisy mužům (níže na stránce)
https://aukro.cz/bozena-nemcova-korespondence-i-ii-iii-iv-2003-2007-komplet-box-7079345639
![]()
barbucha 7 litru!? ![]()
Tak to ani nahodou. Ja si je kdyztak od tebe vypujcim, az jednou prijedu do Prahy ![]()
MP Marge Na ty dopisy se zkus podívat třeba tady https://knihobot.cz
a ty soudničky jsem našla v nějakém online antikvariátu, i s poštou za 320 , jak nic.
Diky moc, o vikendu se na to podivam, ale abys nelitovala, az se utrhnu ze retezu a budu potrebovat sto knih ![]()
MP Marge Je mi to fuk, zabalim, odvalim na poštu a je to;-)
Tak to ani nahodou. Ja si je kdyztak od tebe vypujcim, az jednou prijedu do Prahy
Jo, příšerná cena. I ty jednotlivý jsou dost drahý... Půjčím klidně, jen přijeď ![]()
barbucha to je ještě nic, první vydání Kulhánka (a to je teda kvalitní literatura), se prodávají kolem 3-5 tisíc kus.
Karja abys neposílala knihovnu lodním kontejnerem ![]()
bublifukJá myslím ,že naše vesnicka pošta bude poprvé zasílat do USA, ale třeba se pletu:D
Tak když to někdo chce... já ani zadarmo ![]()
barbucha to je ještě nic, první vydání Kulhánka (a to je teda kvalitní literatura), se prodávají kolem 3-5 tisíc kus.
MÁME! Bude to věno pro dcery. Místo povlečení a porcelánovýho servisu 2-3 Kulhánci...
Kulhánek je ikona. Muž s kolegou onehdy mučánkovali personál v Knihobotu, když tak mezi řečí utrousili, že jich pár donesou.
Sweet Potato me ten fenomén dosť fascinuje, protože sci-fi a fantasy není žádný mainstream, takže řekněme nejake desetisice fanoušků jsou schopni vyhnat cenu takto nesmyslně vysoko.
continuity Kolega jede v 68 publisher a to jsou taky slušné pálky. Ostatně stačí i knihy o česke historii, co vyšly před několika málo lety a cena už je taky kolem 2 tisíc. Žemlička, Klápště, Wihoda, Třeštík, po nich je fakt sháňka.
Teď jsem dočetla Věk rudých mravenců, takže pokud má někdo chuť ponořit se do ukrajinského hladomoru roku 1933, tak vřele doporučuji. Ale upozorňuji, že mentální pelíšek to není:-)
Četla jste některá "Až na ten konec dobrý" ? A můžu se zeptat na názor?
Já jo a myslím, že to bylo povedené, jen ten doslov byl celkem zbytečný (za 10 let)
Ale kamarádka to nemohla dočíst, že jí to téma dělá špatně (?)
Samantha Já jsem to teda nečetla, ale poslouchala v rozhlase a zdálo se mi to docela fajn. Až teda na ten konec ;o) ten se mi zdál takovej rozpačitej. Ale třeba to v knize vyznívá líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.