brrrmě se to dost o líbilo, ačkoliv jako Kotletu ho nečtu. Z pokleslé literatury mi stačí Heteša. ![]()
Uvažuji teď o tom Syndikátu.
brrrmě se to dost o líbilo, ačkoliv jako Kotletu ho nečtu. Z pokleslé literatury mi stačí Heteša. ![]()
Uvažuji teď o tom Syndikátu.
Malvin Díky, ten Sudetland máme dokonce doma, koukám, přinesl si ho manžel. A Rywiková asi není moc známá, narazila jsem na ni, ani už nevím kde, ale moc se mi líbila. Občas kouknu, jestli nenapsala něco nového, ale už delší dobu nic.
žluťásek díky za informace.
continuitySyndikát mě chytl. Během Vánoc jsem ho dala za dva dny. Mám jen výtky k uspěchanému konci.
Ale já v IT a AI světě jsem takový normální uživatel. Ty bys byla asi víc schopna odhadnout, na kolik je Kyšoca budoucnost reálná.
já u scifi moc realitu (technickou) neřeším, dokud to nejsou výslovné kraviny jen na efekt. Ale beru to jako mentální cvičení,co by se tak mohlo stát a co my na to budeme říkat.
Díky, podívám se na to, akorát knihu, u které na mne bude dva-tri dny sedat prach, si teď fakt nemůžu dovolit.
Tak moc pekne dekuju te, ktera tady chvalila Ignis Fatuus (uz si nepamatuju, kdo to byl)!
Zdalo se mi, ze to by mohla byt knizka presne pro me. Tak se jdu podivat, jestli je na Alze ke koupi jako e-kniha; je. No a kdyz uz tam po dlouhe dobe jsem, tak se podivam, co tam maji noveho, to da rozum.
I nechala jsem tam za ceske e-knihy pres dva tisice, a to jsem jeste zdaleka nekoupila vsechno, co me zaujalo ![]()
I premejslim nad knihou Nebuď p.ča, nečetl jste to někdo?
Sla jsem se podivat, o cem to je, a ted ji strasne potrebuju ![]()
Jenze ta v elektronicke podobe neni. Jen v audio, a to nedam. Ja knizky vubec nedokazu poslouchat ![]()
MP Margejestli to jde a nestojí to pro tebe raketu, tak ti jí můžu poslat do USA, koupím jí na eshopu a obratem pošlu. já jsem o ní četla nějaký krátký rozhovor a také mě to hned zaujalo
Myrtila kdyz Sumava, tak jeste Veznena od Rencina. Ale trochu varuju, je to docela brutalni a misty to jde taky do nadprirozena.
Jos Tyjo, to už na mě, podle popisu, bude moc velká drsňárna, ještě jak je to podle opravdové události a jde tam o dítě. Já teda drsňárny čtu, ale jenom ty vymyšlené, reálné příběhy moc nedávám. I se kvůli tomu vyhýbám knížkám třeba o válkách, holokaustu a tak.
Lenka22 jj, i v těch dětských knihovnách se dají vracet dospělé knihy, takže tam asi nějaký mini výběr bude. Ale v tvém případě myslím ty rezervace budou ideální.
Když třeba odjíždíš pryč, můžeš tu rezervaci pak pozastavit, aby se nesplnila během dovolené a zároveň abys zůstala na stejné pozici ve frontě (u žádaných novinek bývá ta řada delší). Platí se až po splnění té rezervace, takže kdybys to mezitím sehnala jinde, třeba od kamarádky, můžeš ji zas bezplatně zrušit.
To pozastavení je fajn, využívám to. Ale pozor - bezplatně zrušit rezervaci můžeš jedině tehdy, dokud ji už nemáš splněnou, to jest nemáš avízo že je připravená.
Mha Chaty v Černočerném srdci jsem taky nedávala. Muž naopak jásal, jak je to boží. Ajťák...
Jsem ajťák a trvalo mi asi 150 stran, než mi ty chaty přestaly připadat otravné.
A ztrácela jsem se snad 700 stran v postavách (kvůli tomu, že mají jiné přezdívky ve hře, jiné na twitteru atd.), což sice byl smysl a hlavní zápletka, ale kdovíjak mě to nebavilo. Klasik by řekl "Člověče, vy tam máte figur jak na orloji" ![]()
Jak už tu někdo psal, Černočerné srdce mohlo v pohodě mít poloviční počet stran, kdyby tam nebyla spousta naprostých zbytečností, které se daly vyházet. Myšlenka dobrá, ale forma náročná, táta i tchyně mi tenhle díl vrátili, že je to nebaví.
Při zachování všeho podstatného by se dal rozsah o hodně stáhnout.
Už v první kapitole, kde je popis, jak jde Robin na WC, umyje si ruce, utře do ručníku, podívá se do zrcadla, prohlédne si vlasy, splachne, otevře dveře... Tak mě napadlo, že to bude velmi podrobné :)
Ale možná, jako úspěšné autorce, se jí to zkrácení bojí navrhnout?
Mitzi
Při zachování všeho podstatného by se dal rozsah o hodně stáhnout.
Už v první kapitole, kde je popis, jak jde Robin na WC, umyje si ruce, utře do ručníku, podívá se do zrcadla, prohlédne si vlasy, splachne, otevře dveře... Tak mě napadlo, že to bude velmi podrobné :)
Ale možná, jako úspěšné autorce, se jí to zkrácení bojí navrhnout?
Přesně! Zatímco výbuch balíčku popsala tak, že jsem si to musela přečíst dvakrát, aby mi došlo, co, kde a jak se stalo, jinde se furt zabývá chozením na WC, jídlem, pitím... naprosto zbytečně až otravně. Každou stránku bych vyškrtala minimálně o třetinu.
Jos Děkuji. Tu jsem vůbec neznala . Takže jsem hned objednala na knihobotu. K Šumavě- líbila se mi hodně i kniha Prameny Vltavy . Také od Klabouchové.
Vy to tady tak pomlouvate, ze si to budu muset přečíst
. Vůbec jsem nevěděla, že vyšel další díl.
Mulen No tak rychle, rychle. Na jaře by měl totiž vyjít v češtině další díl (Mělký hrob?)
Mulen No tak rychle, rychle. Na jaře by měl totiž vyjít v češtině další díl (Mělký hrob?)
Hladový hrob.
Černočerné srdce nebylo slabé příběhem, ale rozvleklou formou. Jsem zvědavá, jak se s tím popasuje scénárista seriálu (zatím jsem neviděla ani jeden díl, ale předchozí jsou chválené)
Přihlásila jsem se do knižního klubu a na první schůzce hodlám rozjet výměnný mezikulturní program.
Uvítám tipy na českou beletrii v angličtině (ale i jiných jazycích, podle prozatímních přihlášených korejštinu, italštinu, francouzštinu, španělštinu, čínštinu, japonštinu). Ideálně něco soudobého a úplně ideálně e-book. Hlavně na tom posledním dost ztroskotávám. :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.