Tak jsem dočetla i zde zmiňovaného Hájíčka (Drak na polní cestě) a líbilo se mi to. Chci od něj ještě zkusit to Selské baroko
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
olte Tak hezké čtení! A zkuste i Plachetnice na vinětách. A z té vesnické trilogie se mi asi nejvíc líbila Rybí krev.
olte Tak hezké čtení! A zkuste i Plachetnice na vinětách. A z té vesnické trilogie se mi asi nejvíc líbila Rybí krev.
plachetnici jsem četla už dříve a líbila se mi taky
Draka na polní cestě jsem zhltla za dnešek. K Hájíčkovi jsem asi nekritická.
Některé odstíny tmy ve mně hluboce zarezonovaly.
Sweet PotatoI já jsem k němu nekritická. :-) Ale mám těch oblíbenců víc. Třeba Klabouchovou, Surmanovou, Klevisovou.......
Sweet PotatoI já jsem k němu nekritická. :-) Ale mám těch oblíbenců víc. Třeba Klabouchovou, Surmanovou, Klevisovou.......
jedině Surmanovou teda zatím neznám
olte Jestli máte ráda mysteriozní horory, moc doporučuju. Šepot z lesa se mi líbil asi nejvíc.
olte Jestli máte ráda mysteriozní horory, moc doporučuju. Šepot z lesa se mi líbil asi nejvíc.
to je od té Surmanové? Zkusím, díky za tip.
Doporučuji román švédské autorky Niny Wähä Odkaz
leona mp Od Klevisové jsem četla dvě knízky (naposled taky draka, Drak spí:)), moc mne to nechytlo.
Po těch dalších kouknu.
Teď jsem přečetla Kašpárkovu Fosilii, nějak nebím, co si o tom myslet. Myslel to vážně? Je to parodie? A co ten konec??
Sweet Potato mně se to celkem libilo. Tři generace, které žijí vedle sebe a nerozumí si. Co je pro jednu výhra, je pro druhou prohra. Otvírá se tam mnoho otázek. Souhlasím, že konec byl zvláštní. Já bych si ho odpustila.
Doporučuji román švédské autorky Niny Wähä Odkaz
jé, včera jsem ji vracela do knihovny
dobře se četla, jen ze začátku jsem se pořád vracela na seznam dětí, než jsem se zorientovala, ale skvělá kniha
Dočetla jsem Adu. Děkuju té, která ji tu zmínila! Překvapilo mě, že Olomouc byla německé město, myslela jsem, že ta převaha německého obyvatelstva byla jen v pohraničí. Nevíte o nějaké knížce o odsunu Němců ze severních Čech?
Malvin Mne to ze začátku vtáhlo, mezigenerační vztahy jsou pro mne dost téma, ale pak mi ty postavy přišly čím dál víc jako karikatury.
Marbuša odsun je zmíněn až v závěru, ale vztah Čechu a Němců je těžištěm knihy Alice Horáčkové Rozpůlený dům. Poslouchala jsem audioknihu a líbilo se mi to.
Marbuša Cejch od Zdeňka Šmída
Marbuša Sudetský dům jsi četla?
Karja Milence jsem kdysi četla, moc se mi líbila. Dík za připomenutí, už mi jede z antikvariátu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje