Ja doporucuju Kluci z Glasglow, Papirovy palac, Severina a Simeon, lea ypa: Svobodna
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
brrr já teď dočetla Tři na cestě, co tu někdo doporučoval, a líbilo se mi to moc. Je to taková oddechovka, ale ne hloupá. Navíc je to mimo jiné o dovolené, takže na dovolenou ideální ![]()
Aranel Dík, Darebu jsem četla tak dva roky zpátky. A na dovolenou potřebuju nějakou bichli.
brrr jako tlustou knihu mam doma umluvu s vodami, ale necetla jsem, nemuzu doporucovat a nekde jsem videla pripominky, ze trvalo, nez se zacetla
brrr Tak jestli jsi nečetla, tak doporučuju Hru o manželství.
To 1Q84, jak píše Gatita, je dokonce bichle a ještě knížka navíc. A mně se to líbilo dost, je to jedna z mejch oblíbenejch od Murakamiho.
brrr jeste Mladej Mungo, pokud jsi jeste necetla
Aranel no to je fakt, ze bichle na cesty moc prakticka neni. To moje vydani ale bylo rozdělené do 2 svazku, tak to by se vzít dalo.
Přečetla jsem ty Tři na cestě. To téma je mi teď dost blízké a libilo se mi to. Já bych asi bez tohohle vlákna neměla co číst.
Jak teď pařim Kingdom come, tak mi kamarádka doporučila Niedla (možná je to grafoman podobného typu jako Vondruška
), ale líbí se mi to. Je to takové oddechové čtení (hlavní hrdina je rovný jak pravítko.) Odborníci by se možná chytali za hlavu, ale miluju ty popisy dobývaní hradů a pod..![]()
V řijnu má vyjít nová knížka od Poncarové Anna R. Moc se na ni těším
Četla jste některá Chybějící světlo? Jsem na straně 90 ze 750 a zatím se mi moc nedaří se začíst, všechny ty ženské postavy s pro mne podibnými jmény se mi spletou. Mám vydržet?
Mulen Dík za tip na Niedla, to by se mohlo líbit.
Červeňáka asi znáš.
Sweet Potato ja jsem to docetla, ale ani toto ani kocka general se mi ani zdaleka nelibilo tak jako Osmy zivot, pridje mi, ze uz zdlouhave zdima stale to stejne tema
ale co se divam na recenze, tak to ma dobre hodnoceni a hodne lidi zminuje, ze zacatek nic moc a pak (od strany 100) je to zdrtilo, tak asi jeste chvilku vydrz :)
baltik Díky!
Aranel Mně se ten Byt hodně líbil, koupila jsem ho hned, jak jsi to sem psala.
Ale budu to muset asi přečíst ještě jednou víc v klidu, já si tím koncem nejsem vůbec jistá, jestli mi někde něco neuteklo...
Zu To já asi taky, ale líbilo se mi to. Ta Šrámková víc, i když ta ženská byla taková trochu... zmítaná emocema, nebo jak to říct...
Aranel taky tak, jen mám problém s tím jejím koncem, v sobě stále neuzavřený
taky jsi to četla - nejdřív on a pak ona?
Sweet Potato vydrz, pribeh se rozjede :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje