Od včerejška mi nejde na aplikace Palmknihy...nemáte to některá taky?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Při práci na zahradě jsem poslouchala Špitálníkové rozhovory s utečenci ze Severní Koreje, zoracováno pro rozhlas. MOc se mi to líbilo, i ta forma.
A v posledním TL:DR mě moc zaujaly knihy, o kterých se mluvilo. Určitě si obě přečtu. Obě se jmenují Babička. Babička té slovenské autorky údajně silně zarezonovala na Slovensku, tak se těším, o současné slovenské literatuře toho moc nevím, tak se ráda seznámím. A těším se na shození ideálu české babičky z piedestalu:-)
VictoriaTa slovenská Babička je perfektní. Je v ni velmi zajímavě strukturovaný čas a celému vyprávění to davá na plastičnosti. Ta forma je opravdu brilantní. Pokud jde o obsah, tak ten je vlastně pomětně těžký. Za mě ta kniha dost trefně ztvárňuje 90. léta. Já si ji určitě plánuju přečíst ještě jednou. Za mě 10/10.
stes tady je postup
letolet šiš..dekuju. Já mám heslo stejný jako přihlášení do knihovny, to musí být s Palm stejný, takže to musím změnit i v knihovně?
Dočetla jsem třetí z knih Surmanové, "horor z Hodonína", jak ho tu nazvala tuším dzizisketa
Číst to jako první, po dalších se nepídím.
Ale tak užasný popis atmosféry čekání na povodeň a řádění velké vody, jsem nikdy nečetla.
zelene.oko Moc díky za váš komentář, jsem na knihu zvědavá o to víc:-)
stes já mám sice do knihovny jiné heslo, než do Palm, ale myslím, že to spolu nesouvisí.
letolet právě že jo...aplikace a výpůjčka z knihovny. Uvidíme.
letolet u nás právě jo, musí být totožné, aby šly stáhnout do aplikace, daly mi to i na letaku knihovnice
stes aha. Tak u nás jen stejný email. Heslo do knihovny jsem nedávno měnila, protože zapomněla a do palmu chodím pořád na stejné, jako jsem měla u dřívějšího ereadingu a knížky z knihovny si tam stále stahuji.
stes Já jsem to nastavovala pro mámu, v instrukcích od knihovny bylo, že je nutný stejný email, o heslu ani slovo. Má tam různá hesla a výpůjčky fungují.
Je to vůbec z hlediska zabezpečení možné, aby ta aplikace měla přístup k heslu do knihovny? ![]()
coralline hele nevím,já naopak musela ty hesla synchronizovat...No zatím to jde postaru, do ničeho raději nevrtám.
Moje první seznámení s Poncarovou v Nulté hodině. Velká spokojenost...čím mám pokračovat dál...
Moje první seznámení s Poncarovou v Nulté hodině. Velká spokojenost...čím mám pokračovat dál...
Mě se nejvíc líbily Pdbrdské ženy, Alžběta a Nina a Eugenie. Cyklistka je hodně zajímavá, měla jsem chuť se rozjet do krajiny, kde se odehrává. Herečka mě moc nevzala. A Deník Věrky Kohnové (s Jiřím Sankotem) je spíš historická práce. Dvojí život jsem nečetla.
Líbî se mi, že pracuje s historickými událostmi a ověřuje. Pro Eugenii konzultovala bombardování Plzně s kolegou. A Jiří Sankot je historik.
Archivářka díky...ano,právě práce s fakty z historie je to,co mám k knihách ráda a naštěstí jich vychází dost
Ty knihy od Poncarove potvrzuji, četla jsem všechny, mým favoritem jsou Podbrdske ženy a Dvojí život, fandím ji, protože je to jednak Plzenacka a druhak to ma skvele historicky zpracovane
Také mám ráda Poncarovou, nejvíce mi líbily knížky, které jsem četla jako první, Podbrdské ženy a Alžběta a Nina. Většinu zbytku jsem poslouchala jako audio.
Včera jsem dočetla Kdyby ze světa zmizely kočky a líbilo se mi to moc. I jsem si poplakala.
Amy_Mee ano, to je krásná knížka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje