Mě tedy teď velmi příjemně překvapila serie Naslouchač. Dostala jsem Faju, takže jsem musela zakoupit 1.díl- Naslouchač a opravdu mne ten svět sklenářů a lidí z nížin dostal.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
leona mp Čti pomalu, ještě jeden díl chybí dopsat.
Na ČR je načtená Katyně od P. Kohouta. Jako ta scéna se psy.. vím, že to tam je ( četla jsem), ale i tak je mi z toho blivno.
brrr precetla jsem prvni tri dily Babylonu a na me je to desne utahane. Bavi me atmosfera a prostredi, ale nebavi me ty zapletky. Porad jsem doufala, ze kazdy dil bude lepsi a lepsi, jak bude atmosfera houstnout. Ale nevim, jestli tu serii proste neposlu driv do sveta nedoctenou (nemam ale vsechny dily). Mezitim jsem stihla ty prectene dily kompletne zapomenout.
brrr A nevíš, kdy vyjde? Nejraději čtu všechno najednou. I na HBO čekám, až bude serie celá.
bublifuk Při čtení se snáz přeskakuje než při poslechu. Katyni jsem četla, když vyšla po revoluci, teď nevím, jestli si to chci dělat. V mládí to člověk nějak dával líp.
leona mp Netuším, ale na zatím poslední díl se čekalo tak dva, tři roky.
Jos Právě, že já si občas říkala, že se na to vykašlu, ale když ty díly vycházely docela dlouho po sobě, tak jsem to nakonec přečetla všechno.
Když jste tu zmínily ten Babylon Berlín, mají v úmyslu dokončit seriál? Jsem si zrovna nedávno uvědomila, že poslední řada byla už před kolika lety.
Na ČR je načtená Katyně od P. Kohouta. Jako ta scéna se psy.. vím, že to tam je ( četla jsem), ale i tak je mi z toho blivno.
Mne bylo blivno z cele te knizky.
coralline Zrovna dneska na to přišla vpráci řeč. Na IVysílání je prý všech pět sérií, šestá se chystá letos.
brrr Díky za dobré zprávy. Dosavadní série jsem už viděla, ale poslední byla 2022, tak jsem si říkala, jestli to nezabalili.
Nemáte někdo zkušenost s aplikací palmknihy? Chtěla jsem si přes ni půjčit knihu v knihovně, ale knížka se mi v aplikaci neukáže a přitom na svém účtu v knihovně vidím, že ji mám zapůjčenou. Poradíte, prosím?
olte Mám, špatnou. Recenze na googleplay jedna horší než druhá. Lidi ji používají jenom kvůli tomu půjčování z knihoven. Já taky.
jojo, já vím, říkala mi to dcera... myslíš, že ji třeba ani nebudu moct vůbec zprovoznit?
olte Já jsem konrétně tenhle problém neměla, mě to zlobilo jinak. Zkusila bych odinstalovat a nainstalovat znovu. Nebo se třeba knížka zjeví za pár dní. Že to funguje špatně je u týhle apky v podstatě normální chování.
olte Měla jsem stejný problém, v knihovně na účtu jsem viděla, že ji mám půjčenou, ale do aplikace se mi nestáhla. Musela jsem počkat měsíc a pak jsem si ji mohla půjčit znovu. Vadí mi taky, že nezůstavají knížky v aplikaci uložené, ale když přeruším čtení, tak si je musím zase stáhnout.
olte Je to opruz, musíš to zkoušet pořád dokola. Občas se mi tam místo toho otevře stará kniha...prostě to trvá. Osvědčilo se mi to otevřít napřed v telefonu a až potom třeba na tabletu (kde to většinou čtu). Musíš obnovit stahování a když se ti knížka objeví, musíš vidět kolik má stran, na té úvodní stránce, jinak se ti 100% neotevře.
Pro mě bohužel není jiná možnost, ale v Česku bych si fakt asi raději půjčila papírovou formu.
Jo a naštvalo mě, že si můžu půjčit maximálně pět knih, kdybych je mohla průběžně vracet a nahrazovat, bylo by to lepší....
olte Tak ona je to šikovná věc, ušetří to i spoustu času (což je teda v tomto případě trochu diskutabilní), jen kdyby to fungovalo na 100%...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje