leona mp Tak to se těším. Příběhy mne obecně příliš nebraly, ale jazyk moc a moc!
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Victoria Díky za tip, to vypadá zajímavě. Našla jsem to dokonce v online knihovně! :-)
neni to kniha a nevim, jestli tu je vlakno pro podcasty, ale zacala jsem poslouchat popularne-historicky britsky podcast The rest is history.
je super, samozrejme je trochu poznat, ze ho vypraveji dva britove ze zeme s byvalou kolonialni minulosti, ale celkove top.
uz existuje 600 dilu, poslech na leto na prochazky a valeni u vody zajisten :D
V minulé knižní šifře jsem přišla na sérii Řeky Londýna a musím říct, že jsem jí propadla. Bohužel už mi zbývají přečíst jen dvě poslední přeložené knihy.
Garfie Téma je to zajímavé, dost se tomu sociologové teď věnují. Pokud by tě to zaujalo víc, věnuje se tomu poslední díl Kovárny, jeden z podcastů spadajících pod Hostcast.
Victoria Děkuju, mrknu na to!
Dočetla jsem prameny vltavy, po dlouhé době jsem zas nějakou knihu doslova zhltala..
dzizisketa ja je miluju! I v anglictine se to pekne cte, muzu pujcit:)
Dočetla jsem prameny vltavy, po dlouhé době jsem zas nějakou knihu doslova zhltala..
A moc doporučuju i osttní knihy Klabouchové. Vony mám plnou hlavu. A taky Zjevení od Surmanové.
leona mp já jsem už právě četla u severní zdi, a mám koupenou další a o voně přemejšlim taky, jen jsem četla recenzi, že je to fakt psycho..tak se trochu bojim, na Surmanovou kouknu, neznám, díky za tip
Duch Pankráce
ta byla skvělá.... třeba Anglickou zahradu jse nezvládla dočíst... a na Vonu se hodně těším
olte bylo to moc? Nebo proč ne? Já jsem takhle nedočetla Před povodní, i kdyź ty ostatní od bolavý byly skvělý, nějak mě iritovala ta hlavní hrdinka aka primadona
Ounz no ta Anglická zahrada je podle skutečné události o vraždě dvou malých kluků, vyprávěno z jejich pohledu, mně u toho bylo fakt nedobře, tak jsem ji odložila
olte ježiš tak to bych taky nedala..
Ounz já tu Klabouchovou úplně nekriticky miluju. U severní zdi dlouho bylo pro mě na špici, ale Vona jí dost šlape na paty. Bylo to strhující, líbila se mi moc moc moc.
žluťásek píše fakt skvěle, ty knihy co jsem četla mi přijdou jako neco co by se mohlo bez problémů uchytit i v zahraničí..
Já jsem v knihovně ve frontě jak na Zjevení, tak na Vonu, obě autorky mám taky moc ráda a doufám, že ten jeden člověk přede mnou je přečte rychle ![]()
Já jsem v knihovně ve frontě jak na Zjevení, tak na Vonu, obě autorky mám taky moc ráda a doufám, že ten jeden člověk přede mnou je přečte rychle
za jakdlouho se nové knihy dostanou do knihovny? Vonu u nás mají jen elektronicky, tu jsem si teda koupila, a Zjevení vůbec....
Otázka na @žluťásek ![]()
olte asi záleží na rychlosti zpracování té které knihovny, jestli záznamy stahují nebo je sami vytvářejí, v jakém množství se nakupuje, do kolika poboček... My máme celé oddělení, které se zabývá akvizicí, dalších několik kanceláří katalogizací, v jiném baráku úplně sídlí knihařské zpracování a expedice... Zároveň na tom ale pracuje fakt spousta lidí, takže i přes ten velký objem máme novinky cca do dvou týdnů odhaduji. V jiné knihovně na to mají třeba pár lidí, v menších je na to ten knihovník třeba úplně sám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.