hehe, plot na zidovsky cintorin som preliezala vo Vrutkach :)
Cestování
continuity Přesně, jak píšeš. to video, co všechno sbalili, bylo moc hezké. Od těch kompresních organizérů očekávám velké věci :-) Ale já mám právě malé zkušenosti, tak se ptám tady. Sice jsem se do rozměrů ryanair vlezla, když jsem letěla na prodloužený víkend do Londýna, ale byla zima. Všechno objemné jsem měla oblečené. Letět v teple a muset si sbalit sebou mikinu nebo svetr, tak to už nikam nedám.
Na podzim by měla dcera letět 2x už sama, tak jí chci pořídit něco praktického a pohodlného, s čím nebude mít problémy. Ale jestli to bude malé, tak samozřejmě připalatíme za zavazadlo.
Ještě zapátrám a pak vám tady poreferuji, jak jsem do toho zázraku dala dvoje kalhotky, deodorant a bylo plno ![]()
notna ještě nezapomeň, že všechny ty zubní pasty postrkane v přihrádkách budeš muset na securitě vyndat.
continuity zubní pastu ani krémy jsem nikdy nevyndávala, vždycky psali a ptali se na tekutiny a gely!
Lilly_Ku díky, to je teda tipů!
continuity Na to nikdy nezapomenu. Po té, co jsme zažili, když jsem si k muži hodila laky na nehty a zapomněla mu to říct
Divimse,ze ještě žiju nebo že se se mnou nerozvedl ![]()
continuity Zrovna jsem se taky chystala napsat, že všechny ty úžasné přihrádky vlastně zabírají místo...:-)
Kokoska Mně jednou vyhodili pastu, ale fakt je, že to bylo v době, kdy tyhle přísné kontroly začaly...
notna Já bych se spíš zaměřila na techniku balení a věci, co beru s sebou. Mikinu musíš brát na sebe i v létě, to je základ! ![]()
notna jako batoh do letadla/na palubu s Ryanairem nejlip odpovida Kanken. Jak je hranatej, presne to odpovida rozmerum a vejde se do nej uplne vsechno:) a dost mozna ho uz mate doma, ne?
continuity kupodivu letos ani vloni uz jsem ty tekutiny vyndavat nemusela, ale pricitam to tomu, ze jsem sla pres ty specialni fronty pro lidi s malejma detma.
711990 já to proste vyndavam. Je fakt, že někdy by to možná prošlo, ale pak je kufr bokem, kouká do něj clovek. Navíc to hrozně zdržuje a když je fronta přes půl letiště, přijde mi to i blbý.
continuity no nikdo mi kufr nebral bokem a nekoukal, ptala jsem se jestli to mama vyndavat a rekli ze ne...v Barcelone, v Rime i v Praze
continuity Mivam kosmetiku v pruhlednych tastickach a to je nejlepsi. Za me nejlepsi jedna velka kapsa a vsechno vyndane nastrkat zpet. Ted jsem si objednala maly Kanken.711990 docitam a potesila jsi me
Jos přesně, já už to takto rovnou zabalím, na kontrole vyndám a je to.
711990 tak na tom Fast tracku možná mají rentgeny na ty tekutiny. Ale na normálních to vyndat teď na jaře chtěli + větší baterie. Takže to je mimo diskuze. Já se akorát nerozmyslim, jestli je zubní pasta gel nebo ne, prostě to nám vše v jednom průhledným pytlíčku, který vyndám jak je zabalenej.
Ted jsem teda zvedava, s jakou spolecnosti poletime do te Tirany. Koukala jsem, ze je to vsechno s mezipristanim, nekdy to trva neco pres 3 hodiny, nekdy taky 15 a vic. Doufam, ze nase mila cestovka vybrala neco pricetnyho.
Kokoska to to nejak orezali. Na podzim jsem letela primym letem, litalo to nekolikrat tydne
moora treba jsem se blbe koukala, taky mi to bylo divny.
Kokoska taky je možný, že mimo sezónu to fakt lítá míň
moora mame v den priletu uz nejaky program, tak doufam v co nejkratsi cestu.
Kokoska kdy to přesně máte? SmartWings bude Tiranu létat od června.
continuity v pulce kvetna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje