Mrakoplas neporadim, ale koupila bych si tam neco na sebe, treba i nejaky investicni kousek![]()
Cestování
Gatita uz viem preco chcel sambo len maly batoztek! Aby som moc nenakupovala ![]()
Planujem zatial len slnecne okuliare. Mam velmi uzku lebku a tu neviem nic zohnat, vsetko mi je siroke a este k tomu mi sadne maloktory tvar.
Mrakoplas heleď, já byla v Bergamu/Milanu na 3 dny s Ryanem, bez dokoupení zavazadla a nakonec jsme se vlezli do dvou batohů i s hygienou, léky, kosmetikou a jednorázovými pantoflemi. Je tedy fakt, že jsme to pojali čistě turisticky, takže na nějaké milánské outfity nebyl prostor. Ale bylo to perfektní ![]()
Mermaid urcite to bolo v lete! Bolo, ze ? ![]()
Mrakoplas No ale zase na jaře se tak moc nepotíš a většinu oblečení si můžeš vzít na sebe! ![]()
Já myslím, že to bude super, užiješ si památky, nákupy i zmrzlinu a když bude sambo remcat, přpomeň mu, že je to tvůj narozeninový dárek! Tři dny nejsou zase tak moc, neboj. K jezeru bych jela i bez koupání, italská jezera miluju.
Garfie sambo nastastie neremca a prisposobi sa akemukolvek programu, dokonca aj nakupom. Vies co on ma obcas take nezmyselne zachvaty setrenia (inak zgrlavy vobec nie je). Za letenku mu bolo luto dat vela penazi a pritom zaplatil 40 euro za parking na bratislavskom letisku. V meste, kde mozem zadarmo parkovat u sestry pri dome a este by nas aj na to letisko odviezla. ![]()
Mrakoplas To je vtipný! To jsou takový záchvaty šetření a pak zkraty, taky se mi to stává. ![]()
Garfie ja šetřím na to, abych pak mohla mít ty záchvaty utrácení. ![]()
Mrakoplas Garfie continuity Tahle debata mi připomněla se může zeptat, zda koupil lístky na vlak do Vídně. Před dvěma měsíci mě donutil narychlo vymyslet termín dovolené, abychom měli ještě levnější letenky. Vůbec se mi to nehodilo v ten okamžik, ještě jsme se kvůli tomu pohádali, nicméně vyhrál, všeho jsem v rámci úspor nechala a dala dohromady termín, který se hodí všem. On koupil letenky. Tak teď mi na dotaz odpověděl, že na jízdenky zapomněl. Tak ty už budou ted o dost dražší ![]()
Mně na ty tři dny stačila taška co se nacpe pod sedadlo... rezervní prádlo plus tričko, kosmetika a šlus. Čím míň toho člověk veze, tím víc si pak může koupit ![]()
Na ten hřbitov nezapomeň, něco takovýho jsem ještě neviděla...
barbucha no ale kam das potom tie nakupene veci?:)
Teď to vyšlo dobře, protože jsem si nevšimla že jedu v natrženejch botách, takže jsem je hned vyhodila... stejně tak kalhoty (ty nebyly roztržený ale neměla jsem je ráda a plánovala je tak jako tak opustit
) - zbytek už byly jen maličkosti a vlastně ještě jedny kalhoty navíc, ale se do tý tašky všechno vešlo v pohodě. Hadry jsou placatý, to se stlačí ![]()
Přišlo mi zbytečný přikupovat zavazadlo na tak krátkou dobu, a navíc když jedu s pořádným loďákem, kterej svádí k obsáhlý garderóbě, půlku věcí kolikrát ani nevybalím.
barbucha já půlku nevybalim ani když jedu s prirucakem. Teď jsme byli v tom Mnichově tři s dvěma malými kufry a každá z nás měla dvoje boty a stejně jsem některé věci na sobě vůbec neměla.
barbucha takze vravis, ze mam ist vo veciach, ktorych sa chcem zbavit?
Velky kufor ja neziadam, mne staci ten prirucny :) akurat som synovi jeden kupila, tak dufam, ze mi ho pozicia ![]()
continuity já na tohle hrozná, vždycky beru věci co kdyby. Takže část taky neobleču.
Mrakoplas takový ten co má integrované odrážedlo? ![]()
K debatě o kufrech - do příručáku + batohu jsem zabalila miminko a sebe na týden ve Španělsku - to, že na cestu zpět jsem přihodila ještě narvanou tašku ke kočárku už pomlčíme.. ![]()
Nicméně Barcelona je krásná krásná krásná (jako vždycky). Moře mělo 16 stupňů, což jsem zjistila, až jsem do něho důvěřivě vlezla i s miminkem. Poučení zní: nikdy nevěřte Němcům, když vám tvrdí, jak je teplé moře na koupání.
Solo cestování s miminkem bylo ve znamení těžkého zvolnění, ale Barcelonu umím (chvíli jsme tam s manželem žili) a ukázala mi, že se nemusím bát s ní letět i někam jinam. Infrastruktura (přebalovací pulty, atp.) pro děti sice nic moc, ale teda lidi a přístup k dětem to naprosto vynahradil. Navíc i přes přísnou dietu, jsem se všude dobře najedla.
Doporučuju na 100% (a v létě na 14 dní nejspíš znova, protože kamarádka potřebuje pohlídat byt).

Evaeva
skoda, ze taky nemame, povozila by som sa! Mali sme ho pozicany minuly rok od znamych a vobec deti nezaujal, oni si chcu tahat normalne kufriky, doma je o ne vzdy velka bitka (doslova).
GChK Bagety su tusim vacsie ako miminko :) sustavy papier zaujal?
GChK to oblozeny mimino je vtipny!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje