Makara Nádherný fotky, Island je moje srdcovka ❤️
Evaeva Taky čekám až bude dítě větší. Ale neboj, určitě to nebude jednou za život, já byla už dvakrát a rozhodně nekončim, tam se prostě člověk potřebuje vrátit ![]()
pilgrim jenže můj seznam je dlouhý ![]()
Oživili sa mi spomienky na Island. Veľmi rada by som sa tam ešte niekedy vrátila.
Evaeva Chápu, na mym toho taky ještě dost zbývá ![]()
Budeme příští víkend v Oslu. Nemáte někdo nějaký tip na něco neprofláklého, ať to přežijou i 10 a 12 roků staří jedinci aktuálně znechuceni téměř vším? Muzeum vikingských lodí je zavřeno
Makara to jste s cestovkou nebo sami?
Kokoska jeli jsme sami. Manžel to měl částečně s pracovními povinnostmi, takže jsem dost času strávila v Reykjavíku, což bych si klidně odpustila. Turistickou část pobytu jsme konzultovali s bývalým místním průvodcem a ten nám potvrdil, ze na první![]()
návštěvu Islandu jet fakt ty nejznámější místa okolo Reykjavíku a jižní pobřeží. Za týden se toho moc víc stihnout nedá, když si ta navštívená místa chceš aspoň trochu užit. Vezme to tak 1500 km/týden.
Potkali jsme český terénní autobus Adventury. To bych řekla je až na druhý pobyt - jedou hlavně vnitrozemí.
Na ubytovani jsme se bavili se Švýcary, co jeli 2 týdny okolo celého Islandu, a říkali, ze už jsou dost unavení. Poslední dva dny dělali jen krátké vycházky kolem hotelu.
brrrMne sa veľmi páčilo v múzeu Fram, venuje sa nórskym polárnym výpravám. Je to na tom istom polostrove ako múzeum vikinských lodí. Vedľa je tiež múzem Kon-tiki.
Makara dik. My bychom asi jeli s nejakou cestovkou, na hledani tras a ubytovani a rizeni auta na dovolene nas neuzije. Ale aspon vim, na co si kdyztak dat pozor, neprepalit program.
Kokoska my jsme zvyklí jezdit sami, ale fakt to plánování vezme dost času. Já to dřív mívala jakou součást té dovolené, jak jsem se těšila a předem poznávala. Teď průběžně pokukuji po té "tvojí" cestovce, protože se mi tomu ten čas nechce věnovat a uvědomuji si, že bez pořádné přípravy ti spousta věci může uniknout.
Makara taky se dostaneme na mista, ktera nejsou tak znama, ale maji uzasnou atmosferu. Nebo mozna i znama jsou, ale vetsi cestovky tam nejezdi, protoze rozbitou cestou se tam autobusu nechce. A taky tech 7 lidi je takova operativni skupina, no proste sama pozitiva :)
dorota Jo, s Fram i Kon-tiki počítám. Taky s operou a Holmenkollen.
Makara na pristi kveten je v planu Turecko, kolem jezera Van, Diyarbakir, Mardin - to je uz u Syrskych hranic. Mrkni na ckkiwi.cz.
brrr docela zajimavy je Vigeland park, je tam plno dost zvlastnich soch. A pak byla taky docela zajimava takova nova ctvrt u vody, nevim, jestli se to jmenuje Marina nebo jak, bylo tam mimo jine plno vsemoznych hospudek a restauraci. Byli jsme v thajske a super.
Kokoska Díky. Koukala jsem spíš na ten Wales. Jo, musíme sednout nad kalendář a zjistit plány našich "dětí" (což je dost obtížné, když nevědí, co bude příští týden). Pokud s námi budou chtít na dovolenou, tak je to spíš autem po okolí (třeba Itálie nebo Albánie
- tam by kluci dost chtěli).
Makara ten Wales je taky moc pekny, byli jsme vloni. Ale upozornuju, ze ubytovani byva dost jednoduche, nekdy jsme radi, ze se nam do pokoje vejdou kufry ![]()
notna Za návštěvu v Bratislavě stojí Nová Cvernovka, takový cool hipsterský prostor v bývalé továrně (nepodařilo se mi zjistit, co to jsou ty cverne
). Z centra je to pár stanic tramvají.
brrr me na oslu moc bavil hollmenkollen
Mermaid v goteborgu jsem byla dokonce dvakrat. Co chces doporucit? :))))
Aranel cverna je niť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.