Vlasniky mam rada, jen by to nemuselo byt casta realita... ![]()
continuity Sweet Potato my se taky dost bavili, Havelku muzeme.
Vlasniky mam rada, jen by to nemuselo byt casta realita... ![]()
continuity Sweet Potato my se taky dost bavili, Havelku muzeme.
continuity My jsme se taky bavili i u Události, i u Vlastníků
Vlastníci mi prišli spíš jako drama. Toto je úplně jiný žánr.
Vít Vlnas a jeho minirecenze Žižky:
https://twitter.com/vvlnas/status/1641384603612065792?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg![]()
Včera jsem musela jít s dcerou do kina na Dungeon&Dragons: Čest zlodějů. Vůbec jsem to vidět nechtěla, ale manžel, který o to moc stál, nemohl. A nelituju! A doporučuju - oddychovka, vtipná, napínavá. Zvlášť, když za sebou máte v minulosti odehraných pár partií Dračáku!
Archivářka taky jsem moc nechtěla a nakonec byla ráda, fakt mě ten film potěšil. a jak píšeš... bezva oddechovka
Koukáme doma na tu Volhu a jsem z toho teda rozpačitá. Dobové klišé na navrstvené na klišé.
continuity Vypli jsme to chvilku po potratové komisi a už tomu nebudu věnovat ani minutu času. Jak by řekl Hrdý Budžes: Nevím, jestli je to komédie nebo spíš tragédie.
Archivářka AprilTwelve taky jsem na tom byla v kině (u nás naopak, já donutila jít syna
) a dobrý.
Stejně jako noví Strážci, viděli jste. Zase nás bylo v tom obřím sále asi 7.
Jooooo Strážci, na to se brzy chystáme, až domluvíme strážení dětí ![]()
dzizisketa
Tak si to užijte, Je to fakt dobrý.
Mulen Byli jsme na nich včera, plno bylo tak ze dvou třetina (20, 30 lidí?). Já nejsem fanoušek tak mi to přišlo zbytečně moc dlouhé.
brrr dlouhé to bylo i pro mě, nevydržela jsem to a musela si pře koncem odskočit ![]()
Mulen Strážci jsou boží, po dlouhé době fakt dobrá marvelovka (a samozřejmě jsem brečela :-))
Magráta
já snad třetinu filmu, prostě si nemůžu pomoct.![]()
Tak jsem je taky viděla, Strážce vol. 3. Naštěstí jsem brečela míň než jsem čekala.
dzizisketa dokonaly, vid??
Magráta Moc se mám bát?
Jj, paráda!
Sweet Potato neboj :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.