Magráta Jestli mi někdo umře, potřebuju to vědět předem!
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
Sweet Potato nikdo neumře, resp. umřou je ti, co umřít mají :-)
ale je to prostě hroznej doják , já brečím u zpráv, kde někdo týrá zvířata, děti nebo staré lidi, takže tady jsem byla jasná
Sweet Potato jo na čsfd pořád 86 %![]()
my už vyhlížíme listopad 2023 a Marvels a radši nic neočekávám :-)
(mezitím bude ještě Loki 2, ale Lokiho 1 jsem přetrpěla..)
Problém tří tělesna Netflixu - jsem zvědavá. Kdo jste četl knížku? Já zatím ne...
Problém tří tělesna Netflixu - jsem zvědavá. Kdo jste četl knížku? Já zatím ne...
já to četla...nedokážu si představit, jak to zfilmovali....takže určitě kouknu
Lenka22 tyjo to sem zvedava. Prvni knizka me bavila, druhou uz sem nedocetla
Tak jsem v pátek byla na posledním Indiana Jonesovi, jako takový ten wow efekt, jaký měli pro mě první 2 díly to už nemá, našla bych i pár mušek, ale pořád dobrý.
A v sobotu Město živlů s dětma, udělaný je to krásně, děti si nestěžovaly, ale z animáků zatím pořád vede Kocour v botách.
Poslední Indiana Jones dobrej. Šestnáctileta dcera si na konci i poplakala. Zná pečlivě všechny přechozí. Ale stejně pro mě je nej Poslední křížová výprava. Kvůli Connerymu.
Archivářka ja sem byla nadsena!!!
711990 to je dobře. Pamatuju si to zjevení a zážitek, když přišli do kin Dobyvatelé ztracené archy. A ten poslední drží žánr a vůbec všecko!
Prosím, viděl jste někdo japonsky film Suzume? Mám dojem, že jsem to tu někde zahlédla a nemůžu to najít...
Myslíte, že to bude fajn pro čtrnáctiletého synovce? Bivakuje u mne na pár dní a tohle bude zrovna v letním kině.
eM je to v tom japonském vlákně, já se tam na to ptala jestli je to pro 8letý dítě a prý spíš tak 12 plus. Tak jsem chtěla jít sama, ale pak mi to nevyšlo, tak bližší info nemám.
Ignis Japonské vlákno! Díky, to mě mohlo napadnout :-).
Tak to asi zkusíme a uvidíme.
eM doporucuju moc, byla jsem nadsena a myslim, ze pro 14leteho to bude tak akorat!:)
711990 OK, díky za recenci, zítra pujdem. Tímto zdravím Brno a tesim se na videnou v atriu Filosofické fakulty v letňáku. :)
Jako slamena vdova jsem za včera a dnes zkoukla první sérii Nadace, a teda z knihama to nemá lautr nic společného...
Komu se libil Jack Ryan, je uz 4.,posledni série.
rasaNori kde to je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články