moora ona má už svoje roky a v tom tieni spolu s papradim sa im darí. Papradie vyzerá, že je z praveku. Jeden by sa aj bál, ako je obrovské. Pôda je tam podmáčana, resp bola, tam je to taký bonus.
Kytičky aneb zelené prsty...
Zachraňovaly byste tuhle klívii. Neměla žádnou zeminu a postupně zežloutly listy.

Bydlí na chalupě , ani nevím kolik těch kořenů mám zrušit.
Tak Betty Zachraňovala bych podle toho jestli ji chci a nebo nechci, ale šanci má každopádně. Kořeny bych ořezala klidně víc, ty dužnate zachovala a suché ucvakala. Nesnáší přímé slunce. Každých deset dní bych ji prihnojila.
Kan děkuji, je hodně stará , řekla bych tak třicetiletá. Ještě po tchyni. Tak ji dám šanci.
Tak Betty Dej, vyhodit ji můžeš vždycky.
Naprosto neempaticky si jdu holit triko, říkali. :D

Tak Betty Klivie prý potřebujou málo země, hodně kořenů. Ale kde to má hranici?
Kan Ooo!
Takže ta drahá, až z Belgie zaslaná popínavá cuketa... z větší části nevyklíčila. Ty tři, co zbyly, jsou úplně obyčejné. Takže zasazené na zcela nevhodné místo. Grrrrrrr![]()
Kúpila som semená mexickej mini uhorky. Muž to zatiaľ a keď podrástli, dve zasadil do skleníka. Hneď vedľa obyčajných. A čo som urobila v pondelok ja?
Ráno pred prácou som chcela vypliet burinu. A išli s ňou aj tie vypiplane uhorky. No zistila som to až keď ich muž v Tom skleníku nevedel nájsť
, chudák, fakt ma to mrzí, celý deň bol z toho smutný.
Jedna z viet bola, že kúpi zámok na skleník .
No už sú zasiate nové, dúfam že z nich niečo bude.
Asi pres mesicem jsem strcila do kvetinace batat, ktery mi doma zacal rust. Po pocatecnim vahani se rozhodl, ze poroste. Tak jsem zvědavá, co na podzim v hline najdu![]()

Tak přišel jeho čas :-). Řekla bych, že je tak v půlce výšky i šířky :-).

Vyhlasila jsem valku msicim na jahodach, tak jsem si na ne poridila armadu. Podarilo se mi kolem naseho domu nachytat pres 40 larev slunecek a nejake dospelce. Takze ted jen pozoruju, jak systematicky cisti jednu vetvicku od msic za druhou ![]()

999 ja ho aj asi počujem ![]()
Janulik03 Když si sednu na terasu, vidím ho růst v přímém přenosu :-).
999 verím ![]()
Zuzuli To je super
Letos uz jsou obrovske. Jinak bida proti ostatnim. Ale aspon neco kvete
Žlutá růže z Václaváku.
V úplně hrozném místě, ale je statečná.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje