Já se vždycky tak po tom týdnu moc ráda vracím domů - vždycky mě potěší jak mi všechno v truhlíkách a květináčích povyrostlo (což při každodenním pohledu prostě není tak poznat).
A tentokrát ani nic přelitýho ani uschlýho ![]()
Já se vždycky tak po tom týdnu moc ráda vracím domů - vždycky mě potěší jak mi všechno v truhlíkách a květináčích povyrostlo (což při každodenním pohledu prostě není tak poznat).
A tentokrát ani nic přelitýho ani uschlýho ![]()
EDITH4B Teda, tam musí být ale siesta! Takhle zarostlou zahradu mají naši, ted jim to trochu přerostlo, něco zestárlo, tak museli pár věcí dát pryč, ale stejně, taková oaza zeleně a klidu v těch vedrech!
Pokvete mi kaktus...

Strašná vobluda - koupená před dvaceti lety na přání mladýho pána ve velikosti dětský pěsti... teď mnohem větší než lidská hlava, milostpán ji skoro neunese ![]()
A už můžu mít i na stole něco z balkonovejch přebytků, žádný utrácení v květinářství ![]()

Karja děkuju
. Dům jsme koupili před sedmi lety a od té doby na zahradě usilovně pracuju.Ještě mě toho čeká hodně ,ale je tady fajn.
U syna gaury v plnej paráde.
Ruže a fakľa ![]()

Ostrozky
A Veronika

Janulik03 Ostrožky, veroniky ich farbu milujem. Krásne.
Dnes jsem "trochu" přistřihla "pár" keřů. Myslim, že na dvakrát to muž s vozíkem na sběrný dvůr zvládne
.
Makarajá se chystám "přistřihnout" keře od sousedky, vůbec se o to nestará, zasadila to přímo do plotu a je to tak husté křoví, že je pod těmi keři úplné sucho i po pořádném lijáku. A najít rostliny, které přežijí v celodenním stínu a totálním suchu je kumšt! Na ten odpad abych si ovšem objednala náklaďák. ![]()
Pinot Noir sousedovic túje zasazené těsně u našeho plotu jsem pár let udržovala na dvou metrech. Pak jsme tu přes rok nebyli a to se mi vymkly z dosahu
. Tak koukám na "efektní" kombinaci dvou barev túje a na hlavu mi padají usychající větve ořešáku. Víte, mi na tu zahradu moc nejsme, mi vždycky vysvětli, když mám nějaký požadavek
.
Kvete mi adenko (Adenium Obesum)

Sweet Potato Užasné, v tuhle dobu a ta barva! Mne kvete vždycky v zimě , ale letos měla jen jeden květ . Kolik ji máš let ?
Tak Betty Třetím rokem.
Mojí je tak 15. Tohle je loňská fotka.

Tak Betty Ach
barbucha Ježíš , dej fotku obludy až vykvete.
Janulik03 jé, tu "faklu" jsem teď viděla v zahrádce v sousední vesnici. Shodli jsme se s manželem, že je to zvláštní a moc hezká kytka. Jinak jsem ji v životě neviděla. A na té fotce vůbec nevinikne, je vážně moc hezká. A vůbec jsem nevěděla co je zač tak děkuji za navedení a jdu hledat kde ji sehant ![]()
rysamona Kleopatřina jehla roste hodně u Labe na Děčínsku.
Sweet Potato Tak Betty Jéj, to je krásna rastlinka....Pozerám, či sa dá niekde kúpiť a dozvedela som sa, že ľudovo sa jej hovorí púštna ruža. Potrebuje veľa pozornosti a opatery? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.