continuity za mňa lepšie ako huby. A krásne aranžovanie
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato Janulik03díky, v létě mně to tolik nebaví, ale jak přijde podzim, tak se neznám.

Posledná úroda.
Maličké mexické uhorky muž skúšal a stále že ich je máličko.
No tak mala sa priznala že ich chodí oberať lebo sú pre malé dievčatká tak akurát ![]()
Upgrade,tak jsem si připravila 3 záhony na bezryti, poplela, no nechala jsem tam času...Za dva dny, jsme likvidovala nějakou zeleninu, tak jsem to zryla rovnou a říkám si, však to je easy, to je lepší než plašit s tolika kartony, to bude pro mě jednodušší....Ty vole moje záda teď:D:D
Karja
Ale zakryj si to, jinak ti tam ten plevel do zimy ještě vyroste znova.
notna Já to nemám hotový:D:D. Hele to si taky říkám, ale nerada nechávám věci jakoby ležet, jak na mě práce kouká, já to nemám ráda, tak ať je aspoň neco. Ale co mám, zakryju si,asi textilií černou, mohlo by to stačit? Dalsi kolo dám teda až později, stejně mám ještě neco na sázení, nuda nebude;-)
Karja Textili neporadím, nemám s tim zkušenost.
notna Snad to bude stačit, teď jsem ji sundavala z jahod, protože už byla za tři roky taková hnusná a nic pod tim nebylo, tak snad trochu práce udělá i teď;-)
Karja Jestli ji používáš v zahradě a nemáš s tím problém, tak to tím přikryj. Nic tam neporoste. Ja ti to nechtěla psát, protože sama bych si to na zahradu nedala a nekdy je kolem toho vznětlivá debata. Tak jsem tady nechtěla dělat vlny, že radím textilii.
notna Jj, tak toto je dočasně, tak to do toho asi nespadá:D:D
Právě mi psali sousedí z chalupy, že nám na dnešek zmrzlo všechno - půl úrody rajčat, všechny jiřiny, plodící patozonky, cukety. Tohle je prostě smutnej závěr našeho snažení ![]()
Zahrada je 500 m.n.m., jihočeský kraj, ale ty mrazy tam řádí hrozne
andulka01 Ježiš ![]()
U nás dneska krásných -3°C mám venku většinu pokojovek, fikus, tlustice, cymbo, tchyně jazyky a zelence. Je to z kraťasů rovnou do flaušáku. A to jsem chtěla jestě stihnout šípky. Tak příště.
tady na jihu dnes v noci taky poradne mrzlo. ale tak predpoved byla jasna..
viktorka_od splavu hele u nás na Vysočině je tento víkend samosběr jahod ještě:-). Asi si to něčím zakryli, ale stejně teda, nevim, nevim. Co plodiny, ale dítě mi dnes čekalo na bus 15 minut jen tak v softshelce a tepláčkách, snad mi tam nezmrzla... Protože já se teda na předpověd nějak nekoukala, mrkla jsem zběžně na začátku týdne a to vypadalo ještě dobře.
Karjajá jsem včera přišla domů v jedenáct večer a ráno vyrážela k zubaři. Jako vedro mi nebylo, ale kožená bunda a triko musely stačit. Děti jsem neviděla, doufam, že mají alespoň mikiny.
Spíš přemýšlím co kytky u tchýně, počítám, že dostaneme ceres všichni. ![]()
tady na jihu dnes v noci taky poradne mrzlo. ale tak predpoved byla jasna..
Tak večer, když jsem jela domů na Impulsu říkali, že to vyleze na 16°C a bude krásný den, o mrznutí přes noc nic neříkali. TV nesleduji, jelikož tam pokaždé vyjmenují všechny alternativy, asi pro sichr. Jednou někde Honsová říkala, že jí lidi ty předpovědi reklamují a jsou dost rozezleni, tak asi proto. :D
Teď už je víkend nebo ocekavame, že bude pod nulou i přes den? ![]()
v druhém případě budu muset umýt ta nešťastná okna, protože až zatahnu zasklení, ven už neuvidíme.
Muž ráno reklamoval letní peřinu, asi začnu tam.
viktorka_od splavu Počasí jen pro Pražáky :D:D Tak aplikaci nesleduju, Impuls mám v autě kvůli dálnici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje