Magráta Kokoska u nás pivoňky taky vypadají takhle, akorát má každá jenom jedno poupě ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato nedělám s listy nic, okolní džungle už je pohltila ![]()
Tohle místo jsem objevila před lety, ani nevím jak to tam teď vypadá.

Kan Krása!
Kan ach....taky bych to chtela potkat.![]()
Roste nám tu chřest 
A ty pivoňky, se mi zdá, že jsou na tom pořád stejně, co jsme sem začali jezdit pravidelně 

Zarinya Zkus okolí Božího Daru, tam to ochránci i hubí, protože lupina je invazní a chce jim pohltit celé rašeliniště.
Mha no,tak to nepujde,ale diky.:-)
Magráta jo, u nas takhle vypadaji pivonky asi tri tydny mozna i mesic. pak vykvetou a behem tydne i opadaji![]()

Včera sme v našej vysadenej lúke robili cestičky, aby sme sa v nej mohli prechádzať. Pár kvitnúcej ďateliny som si dala do vázy, zajtra k nim pridám margaréty. Konečne tam nerastie len burina, začína sa mi to páčiť.
Jak jsem tady dávala ten pivonkovy keř, pravděpodobně Sarah Bernard, všimla jsem si, když opadal, že odspodu obráží znovu a v úplně jiné barvě. Je možné, že je ta pivoňka roubovana na jinou podnož? Dělá se to u pivonek vůbec?
Mha strejda google říká, že dřevité pivoňky roubovat jdou
Az půjdu příště plet na tu zahradu, vyfotím vám tu podnož. Dáme dohromady historii jedné rostliny. ![]()
Už se klubou ![]()

A první kakosty. Děkuju Janulik03 , že mě na ně navedla, asi bych je v nabídkách zahradnictví přehlížela jako něco, co roste v každém příkopu ;)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje