Garfie Pinot Noir Oběma závidím barvu lupiny, já mám tu klasickou fialovomodrou a tu zrovna moc nemusím.
Kytičky aneb zelené prsty...
Garfie to je krasna fotka
asedmokrasky su naj
Pinot Noir krasna a nie uplne bezna ![]()
brrr Vyměním.
Já chtěla fialovou a mám zatím samé růžové
brrr já bych fialovomodrou taky brala! Během tří nebo čtyř let jsem vysypala do hlíny dva pytlíky semínek různobarevných lupin a jeden pytlík "směs trvalek". Mám z nich celkem čtyři lupiny a vypadá to, že všechny jsou stejně růžové ![]()
Sweet Potato mám modro fialovou, modro bílou, tmavě růžovou, světle růžovou, růžovo žlutou, žlutou... ale bílou... bílou ne a ne vypěstovat.
Nechcete udělat lupinovy výměnný sraz? Mám taky modrofialovou barvu.![]()
A není tu nějaká pestitelka kalebasy? Letos se mi nedaří a nedaří. Jindy už se pne a teď nic.
Sweet Potato Pinot Noir No,vy dvě jste na výměnu docela z ruky, leda bych poslala na podzim semínka.
Nevíte někdo, co to je?

brrr tak mně, aby se jedna uchytila, musíš poslat vagón ![]()
brrr tamaryšek
Pinot Noir nasbiram ti seminka

brrr do Prahy to mám 300 km 
moora Děkuju
Co to máš za puntíkovanýho brouka?
moora Dík
berush Já taky, proto bych radši tu poštu ![]()
Pinot Noir zlatohlávek tmavý
Pěstujete někdo topolovku / slezovou růži? Já bych jí strašně moc chtěla, ale ze semínka se mi nedaří a v zahradnictví jsem ji ještě neviděla.
notna Sazenice mají v OBI. Jednu jsem koupila, i když se mi nijak moc nelíbí, květy jsou krásné, ale ty listy jsou ve většině okolních zahrad tak škaredě ohnědlé, děravé, jak plesnivé, moc parády to nenadělá. Ale řekla jsem si, že to jednou zkusím. Kromě nich mají i sazenice slézu, vypadají skoro stejně (samozřejmě jsem vzala obojí
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje