Pinot Noir kakosty
já jsem asi před pěti lety koupila myslím tři ubohý za vysloveně pár korun sazeničky kakostu smrdutého, jako snad jedinou tak nenáročnou rostlinu že poroste v těch nejhorších podmínkách v suchu a stínu a neúrodné půdě. do loňska se jakoby nic nedělo... a loni to začlo a letos už je ohavný holý prašný flek pod vzrostlou tújí komplet pokrytý zeleným kvetoucím kobercem
Kytičky aneb zelené prsty...
Mha Aha, tak jde o to, jestli ta pivonka je drevita nebo bylinna. Drevita je ker i v zime, bylinna na zimu uschne, ostriha se a na jare vyroste znovu ze zeme.
Mha jo a ta Sarah je bylinna pivonka.
viktorka_od splavu tak to je super, doufám, že se mi taky rozrostou.
crazydaisy Tak to není Sarah
, tohle je taky stoletá dáma, ale v zimě sahá dřevo asi do výšky 1 metru, nezatahuje se.
viktorka_od splavu Kakost smrdutý se taky prodává? To za chvíli budou prodávat i pampelišky![]()
Sweet Potato v tom případě se ze sousedů stanou milionáři![]()
Sweet Potato Ty se prodavaj, minule jsem je viděla v Malesicich :) Ale v Praze se prodávají i "prirodniny na váhu" (šišky, klacky, kůra), takže mě už nepřekvapí nic ![]()
MP Meri A já už se vlastně nedivim ničemu. Ono třeba některé ty "plevelné" kytice si taky dost ceněj.
A šišky říkáš? Klacky? Škoda, že nejsem podnikavější.
MP Meri Sweet Potato Mě překvapila čerstvá kopřiva na rohlíku. Nejdřív jsem teda hleděla, ale pak mi to přišlo dobrý na jaře do nádivky, čaje a tak. Když člověk může vyběhnout do přírody.
Po roku sme sa dočkali, tam, kde rástla burina, zasiali sme lúčne kvety. Tento rok už vidno naše úsilie. V lúke sme spravili cestičky, ktoré vždy skosíme, aby sme sa tam vedeli prechádzať a tešiť sa z kvietkov. Mám z toho obrovskú radosť. Z "hnilého kúta" sme vytvorili relaxačnú zónu. 
A rastie tam všeličo farebné.

milacka krásný ![]()
Magráta som šťastná, že to vyzerá takto, bolo tam veľa buriny a keďže už ovečky nechováme, museli sme túto časť pozemku zmeniť. A toto je výsledok![]()
Pinot Noir jeeej pakosty
uz kvitnu? Tie sa krasne rozrastu a su krasne. Som rada ze mas radost.
A lupiny
milacka kosatce maju krasnu farbu
viktorka_od splavu to fskt sapredavava aj smradlavy pakost?
Ten je hrozna pliaga
MP Meri o vlastne som tiez videla kdesi predavat male klacky neviem teda k comu by to niekto kupil ![]()

Tanaryšek, fuchsie a trocha džungle![]()
milacka krasna luka sa ti klube. Ja som si presadila tiez luku na kusku sadu ale otec je v tomto velmi zvlastny. Stale by to len kosil na kratko vsetko
tak som vxbojovala kus ktory nechal na pokoji az ked som prezradila cenu sa semienka.
Uz sa to tiez rysuje
ja mu nerada zasahujem v zahrade, mame to “podelene” ja onradnu on sad a uzitkovu cast. Ale ta luka mi velmi chyba. Tak ak sa zadari potom budem postupovat. Muz by to hned urobil ako chcem ja ale nemozeme otca uplne odstavit od zahrady ani nechceme. Musi byt uzitocny a zamestnany a hlavne sa citi a aj je pre nas dolezity. Len niekedy sa nezhodneme ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje