Vilemina ooooo vsetko je take cerstve zelene krasne ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Vilemina zrovna dnes jsem si říkala, co je to za keř, ale malej hrozně pádil, že jsem ho nestihla ani vyfotit. Takže tamaryšek! Tady člověk získá odpovědi, aniž by se zeptal ![]()
Krásné všechno.
milacka to je paráda ![]()
Pinot Noir je krásnej, teprve rozkvítá, ono je to tu dost pozadu. A zalejvat musim taky, tady zas až tak.nepršelo, ale to je klasika, srazkovej stín.
Janulik03 je fakt, že se kochám![]()
milacka nádherná louka!
Všichni sem dáváte moc pěkný fotky. Tamaryšek jsem taky neznala.
Ďakujem všetkým za reakcie, na pozemku je v strede stará pani Čerešňa, tam sme všetko vykosili do kruhu, kúpim lavičku a na nej si môžeme v lete pekne v chládku posedieť.
Tamaryšek!
Máte mě na svědomí, dnes to z hlavy nedostanu.
Farář v kostele, nás sváže na věky, věnec tamaryšky pak hodí do řeky.
continuity Ta "moje" je mnohem vlezlejší, ta ti ji vyžene raz dva.![]()
Sweet Potato to mi připomnělo moji oblíbenou telepatickou detektivku. Aneb jak naplánovat a provest vraždu ve světě plném telepatu.
Květy jsou ve skutečnosti lehce dozelena

brrr krása!
Sweet Potato Já je šmikám, ale fakt je, že letos jsou i ty listy po narcisech hezké, tak zatím taky nechávám. :-) A hnojivo na muškáty používám na všechny květy, vůbec by mě nenapadlo to rozlišovat. Ovšem já jsem taky zahradnice na baterky, naštěstí ten typ, co mu všechno bují.
Kakost a ještě pomněnku vřele doporučuji, lepší plevel už je jen máta a meduňka. :-) A takto vypadá moje lupina, loni nasazená
, cvakla jsem vám ji i se sedmikráskami, než to zase zničí sekačka....

Garfie lupina krasna, ale ta houpačka!
Musím se svou první pivoňkou pochlubit i tady!

Garfie to je krása
Pinot Noir já jsem na pivoňky zvědavá, jedeme tam zítra a teď už je 2.den teplo a slunce, tak snad že by už konečně
Přesazuju pokojovky.
Nechcete někdo eucharis? (Líbenka)
Nebo pileu? (Z dobrého chovu, od Potrefenáhusa )
moora Jo, to je krásné romantické zákoutí....:-)
Pinot Noir No ta je! Moje zatím jen poupata, ale já mám takové ty úplně klasické, odkop po dědečkovi. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje