Pinot Noir A to je estetickej chaos.
Sweet Potato Jiřiny přicházejí do módy, nevěsty chtějí buď pryskyřníky, nebo jiřiny.
Pinot Noir A to je estetickej chaos.
Sweet Potato Jiřiny přicházejí do módy, nevěsty chtějí buď pryskyřníky, nebo jiřiny.
Pinot Noir kvetinovy chaos je nejlepsi
Včera jsem se vrátila ze čtrnáctidenní zasloužené dovolená a při pohledu na zahradu jsem šla do mrakot, nikdy bych neřekla, že za tak kratkou dobu se docela upravená zahrada může změnit přerostle odrostlou džungli. Navic suchem je půda úplně ztvrdla, tak nejde vytrhavat plevel, takže řadim s nůžkama, komposter i popelnice na bio odpad plne na kopec a konec v nedohledu. Co vy a zahrada po dovolené,?
Pinot Noir ten chaos je nádherný, to je pre mňa ideálny záhon. Páči sa mi to oveľa viac, ako záhony podľa pravítka, nedajbože vysypané rôznofarebnými kamienkami.
Sweet Potato Jiřinu nemám ani jednu. Jsou krásné ![]()
Děkuju všem za pozitivní ohlasy k té džungli. Já jsem mistr zahradního chaosu
Sázím to hlava nehlava, někdy to vyjde hezky, někdy to musím opravovat, protože některé rostliny jsou utlačované jinými. Ale taky se mi to takhle líbí. Teda mně se líbí i úhledné záhony laděné do dvou, tří barev, ale mně by bylo líto, že nemůžu zasadit tohle a tamto, protože to nemá správnou barvu nebo výšku.
Lupina-cestovatelka.![]()
Cestu prezila bez uhony,ted ji jen vybrat misto.Tak doufam,ze si zamiluje recko jako ja.Jeste ji i budu zavidet,ze tu muze zustat.![]()

Sweet Potato jiriny![]()
Pinot Noir mas to krasny a za cas se budu inspirovat.![]()
Zarinya ty jo, ta už je velká! Krásně ti vyrostla.
Pinot Noir vypada tak,ale mamina,ktere jsem dala ze stejne varky a taji soupla na terasu ji ma jednou tak velkou.:-) neni to domaci kytka,no.
Jsme v pronajatém domě na jižní Moravě a mají tu taky moc hezkou zahrádku. Fíkovník jim tu nezmrznul.

Neuměly byste někdo identifikovat?
Na ten Pinterest jsem neměla lézt, stovky nadhernejch zahrad, aranžmá, předních dvorků, květinových koutů , živých plotů. To je na hodiny prohlížení.
Lenka22 to je z better homes and gardens. Po rozkliknutí zdroje by se měl objevit článek s rozpisem rostlin.
Pinot Noir To je radosť pozerať a byť tam, to musí byť pohladenie na duši. Milujem takéto záhrady....
Mohla by si mi dať kontakt na majiteľov do SZ? ![]()
Pinot Noir to je super!! Uzij dovolenou!
U me uz teda konecne!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.