MP Meri ty jo!! Ta tvoje je krasne velika! Se Tady smeju, koupila jsem si black velvet pred tydnem. Je pidi, ale vyhodila 3 listy. Vcera az jsem si vsimla. Dala jsem ji na insta tak jsi mozna uz videla. Me fascinuje ze vypada skoro jak umela! Ty sametovy listy, jak takovy ty fake Komponenty do vencu v kvetinarstvi. Moc hezka je. Ta tvoje Ma krasny listy!!!
Kytičky aneb zelené prsty...
Mha Pekařství ale nesmí být hned vedle vietnamské večerky, protože ta už je součástí komplotu (můžu jmenovat smil, minipetúnie, hvozdíky...) ![]()
0zero7 vid?tu si poridim jako prvni.![]()
Pinot Noir je to tak!![]()
A dostala jsem jednu na zahradu a jednu sebou domu.:-)

Pinot Noir Ty mlč, ty tajný agente všech zahradnictví!![]()
Já mám teda z večerky jen byliny, ale už mám vyhlidnuty v xxl oblečení jeden hezky tvarovaný bobkovy list.
Sweet Potato Zarinya ale zas kaminky kdyz se na slunicku rozpalej, taky to nedela nekterym kytkam dobre. Sneky nezastavi urcite.
Kokoska ja ji zasadila do stinu.Pan v zahradnictvi mi rikal,ze tu asi na lupinu bude horko,ze to je rostlina k nam,ale kdyby si ji nevyhlidli sneci k veceri tak by prosperovala.Dokonce uz ma i nove listecky.:-)
Zasadila jsem letos růže a dokonce kvetou

https://instagram.com/indoorjunglemk?utm_medium=copy_link
Riadna džungľa...![]()
Tak co bych vám jako tajný agent Spojených zahradnictví vnutila.
Zápleváky (helenium) máte? Jsou malé, větší i obří. Moje největší jsou vyšší než já, takže dobrých 180 cm mají. Libo-li mega kytku?

Pinot Noir tak stokesie uz je doma
moora Moje taky! Dnes jsem je zasadila. Doufám, že budou kvést jako ta loňská.
je to tedy do radostneho a co vas rozesmalo vlakna,ale napisu to sem.V sedm rano mi prisel soused s motykou vyplejt plevel a udelat misto na novou kytku.
Tady se mi bude zit dobre.![]()
a jinak pisek kolem lupiny celkem funguje.
Pinot Noir ustup satane! ještě že teď dáváme dohromady interiér a na zahradu není čas! ![]()
Pinot Noir krásne to máš, helenium musím kúpiť.
Zasazeno pred pul hodinou....![]()
Nejsem nato pysna,ale uz me tak nasr...,ze sem na ne vzala sul.

Mha je.
Pinot Noir Super, tak tuhle mám ze semene, první rok same zelené listí, ale teď už snad pořádně pokvete. Teoreticky by měla být směs různých barev, tak aspoň budu mít co k focení.
Ale nasla jsem jednu, ktera se mi moc libi, možná ji máš? Jmenuje se peppermint.
0zero7 Já to viděla na insta chvíli potom, co jsem dala příspěvek
Pěknou ji mas, moje od koupe vyhodila taky už 3 listy, na zadnyho lenocha to nevypadá ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my