ALOCASIA CUCULLATA
Kytičky aneb zelené prsty...
Teda nechcu žalovat, ale všimla jsem si, že na druhé fotce je sova...
Tady v jednom vlákně souběžně běží diskuze o sovím světovém převratu ![]()
Mha
milujem sovy
0zero7 MP Meri mate tie alikacie teda nadherne. Uz uz premyslam kam by mi vosla
jamam len take tie obyc kvety, ale neodolala som alokasii “modliacesa ruky” a tu som teda vzala.
A vsade mam zelenec lebo mi je luto vyhodit vyhonky
to je kalísie, ten obřík? Ta je ![]()
Ounz ano len uz je od hliny mierne vytiahnuta co nastastie v tej vyske to nie je vidiet.
Janulik03 Ako sa volá ten krásny kvet vedľa zelenca?

Janulik03 moc pěkná je
Biely kvet callisia repens
Pinot Noir teď nějak nestíhám, ale teda tobě musím složit poklonu. Co tys s tou zahradou udělala a dvě malý děti u toho - jsi hodně dobrá
.
Mha takže přitvrzuju: monarda čili zavinutka. Takový trochu dřevnatějící keřík s krásně tmavě zelenými listy a různě růžovými, fialovými nebo červenými květy. Celá rostlina voní! Prý po bergamotu. To nevím, ale voní. Léčivka na všelicos. Bohužel nemůžu nalákat hezkou fotkou, mám jednu rostlinu z loňska, ale byla na blbým místě, takže je přesazená a má zatím jen dva květy. Ale včera jsem zasadila šest dalších ![]()

crazydaisy děkuju ![]()
Janulik03 tak tebe ta džungle sežere ze zahrady i zevnitř domu ![]()
Jo a africkou kopřivu, coleus, tu potřebuje každý!

brrr Jiřina je krásná, i kdyby byla jenom jedna ![]()
Pinot Noir Pevně doufám, že květů bude víc na té jedně, ale původně to měl být celý záhon. No, spíš záhonek.
Mě fascinuje, kolik máš druhů kytek.
brrr mně to nějak přibývá i samo od sebe. Mám tu třeba skupinku platycodonů nebo pupalku, které jsem rozhodně nezasadila ani nezasela já. Už si mě nacházejí samy ![]()

0zero7 která to je nevím, čekám až se zvetí, spodní listy Maj po sobě skvrny, tak zatím čeká v separaci čerstvě přesazená, kořeny přes noc v lignohumátu.

Slézovka ze směsi semen letniček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my