A moje oblíbená džungle. Podrost afrikány, hvozdíky a šruchy, střed všechno možné, od cínií přes dračíky po lupiny, stromové patro slunečnice, jiřiny jim zdatně sekundují

A moje oblíbená džungle. Podrost afrikány, hvozdíky a šruchy, střed všechno možné, od cínií přes dračíky po lupiny, stromové patro slunečnice, jiřiny jim zdatně sekundují

Konecne nam taky neco kvete

Kokoska Krásne! ![]()
Kokoska nádhera
Kokoska Krása!
brrr mně to nějak přibývá i samo od sebe. Mám tu třeba skupinku platycodonů nebo pupalku, které jsem rozhodně nezasadila ani nezasela já. Už si mě nacházejí samy
to jsem si včera koupila na trhu
Pinot Noir coleus bozi! Chtela bych nejakej dovnitr. Jsou krasny!
Kan Ta je krasna! Koukam a teda vubec nevim ktera to je, takovou jsem snad jeste vubec nevidela!
Ty jo! Mas to nadherny fakt! Moji byvali domaci meli takhle divokou celou zahradu, krasne to v lete vonelo nahoru. Kokoska To je taky super, co to je?
0zero7 Díky. Teď nutně potřebuju tu kytku, co prý voní bergamotem. Pinot Noir ?
0zero7 to zluty je nejaky mochnovec, to vysoky ibisek.
Sweet Potato zavinutka, monarda.
Máš krásnou džungli.
Kokoska ten ibišek ![]()
Pinot Noir Tak to teda potřebuju, tu monardu. Dočetla jsem se, že z jedné odrůdy jde dělat čaj![]()
Ale teď kde ji seženu?
V papírnictví?
V obuvi?
Na vlakovém nádraží?
Mha v zahradnictvi flos
moora Tam mají jenom didymovou, já chci tu čajovou citriodoratovou. Ale jsou i semena, tak si ji příští rok vyseju, ta se mi fakt líbí.
Pinot Noir jo, z toho mam radost.
0zero7 Taky nevím, podle toho obrázku bych řekla, že wentii, ale 100% si jistá nejsem.

Kan Ta tvoje Ma vic spicaty listy. Prave jsem nic takovyho nezahlidla. Tak jsem zvedava. Na tenhle obrazek jsem taky koukala. Jeste zkusim insta!

Slunečník s fotovoltaikou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.