Hugovi se dneska v záhonu dost líbilo

Hugovi se dneska v záhonu dost líbilo

vanilka tak to je vrchní kontrolor, koukám. Ten bude očumovat každou novou kytku ![]()
Pinot Noir ty dluźichy! Máš to moc krásné!
Pinot Noir Očumovat může, hlavně ať mi tam s Kvídem nese.ou
.
AA jde tomu nějak zabránit?
Mha těžko. To je holt úděl soužití se zvířátky. Pes mi zas všechno očůrával a vyhrabával, to bylo horší. Kočky mi nikdy nic nezničily, jen je to nepříjemný na exkrement narazit a uklízet to. Přitom záchod mají. Venku je to asi baví víc.
vanilkaPočkej - chceš říct, že kočky chodí exkrementovat na domácí půdu?! Jedině přes plot k sousedům...![]()
Hanka H Asi má Vanilka záhonky výjimečně kypré a přívětivé. Já přes prázdné záhony, které by mohly svádět, přes zimu vždycky pohodím nějaké chrastí.
Sweet Potato Kypřím, pravda. A kytičky na jaře vždy mulčuju a to se kočkám taky dost líbí, bohužel.
Janulik03 co je ta malá "potvora"? Něco takového by se mi líbilo na přisazení ke vzrostlým kytkám.
letolet peperonia rotundifolia
Janulik03 díky za info k cíniím, taky bych je chtěla. Mně se líbí oranžové a růžové.
vanilka no naši zahradu považují za svůj záchod kočky z celého širého okolí ![]()
Pinot Noir Takovej nešvar no. Je to pitomý, chápu.
Pinot Noir Pořiďte si psa a máte po problému ![]()
brrr ono bude stačit, až to všechno zdžunglovatí, do aster, růží a mezi kosatce se nehrnou. Nejvíc je lákají ty nové načechrané záhonky.
Janulik03 děkuji, poptám se po ní
Kdo to tu tyhle krásky zval plevelem?
Pinot Noir Já! A neodvolám! :-) Už jsem zase tahala kořeny snad z metru a stejně se mi přetrhly a nepodařilo se mi to vytáhnout všechno. Takže na jaře zase znovu ![]()
Pinot Noir Vilemina Janulik03 Krásné kytky máte! Omlouvám se, jestli jsem někoho vynechala. Se tu kochám! Já teď zahradu zanedbávám, nějak nestíhám. Jak je už brzy tma a škaredě, ani nefotím. Ale tak snad o víkendu.
notna A my to draze kupujeme![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.