Hanka H a zdá se mi, že tu květinu co máš na komodě mám taky. Adenium obesum.

Hanka H a zdá se mi, že tu květinu co máš na komodě mám taky. Adenium obesum.

Tak Betty Mám něco jiného - je to trochu zplanělá bonsaj, název nevím. Dostala jsem ji ke kulatinám před lety.
Hanka H To je fíkus. F. retusa nebo spíšmicrocarpa.
Sweet Potato Díky. Jenom nevím, proč mi část roste tak nějak neukázněně - zastřihávám, ale asi blbě.
Tak Betty Mám něco jiného - je to trochu zplanělá bonsaj, název nevím. Dostala jsem ji ke kulatinám před lety.
Ficus ginseng. ![]()
Tak jsem si na eshopu www.dahliabrzak.cz objednala hlízy Jiřin na příští rok. Já nejsem normální.
@Biely kvet Díky
!
Kan Až se jaro zeptá, co jsi dělala na podzim!![]()
Co s tímhle nešťastníkem?
Byl venku, minulý týden jsem ho nastěhovala domů a začal žloutnout. Přelitý není.

Sweet Potato ibišek?
Sweet Potato prisel na nej podzim, jak byl venku. On zas obrazi
Sweet Potato Ibisek je jako vánoční kaktus, citlivej na změnu prostředí. Mně taky vždycky po stěhování shodí listy, ale pak zas obrazí. Čestný.
Sweet Potato Ibišky jsou poměrně svéhlavé. Dej poupatům šanci - možná to dotáhnou do zdárného konce, pak uvidíš, v jakém stavu bude rostlina. Možná radikálně ostříhat.
MP Meri Díky. Tak ať si kouká rychle zvyknout, u nás je drsnej kraj, nic pro rozmazlence![]()
Zraje!

Tak Betty to adenium je paradni. Jak dlouho ho mas? Ja mela kdysi dve a moc nekvetla a bylo moc citlive na preliti a ruzne skudce.
Vlm mas krasne zalozenou zahradu
díky díky,to je teda pochvala.Kozel zahradníkem
,ale pořád neco kvete.A ještě se toho tam spousta vejde
Ginger adenium mám asi deset let/spíš víc/ a lepkavé potvory na nich hubím každoročně. Je to jediná rostlina doma kde s tím bojuju.
0zero7 no..měla..než mi na něj něco skočilo a adenium to vzdalo..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.