0zero7 Ounz no ja permanetně osahávám parapet okolo adenie, jak je lepkavá vrhám se na ni a nejdřív mechanicky a potom postřikem likviduju. Je to fakt nekonečný boj. Hodně by mě mrzelo kdybych o ni přišla. Ještěže takovejch nemám víc. Každý rok mi kvete.
Kytičky aneb zelené prsty...
Tak Betty tahle lepkavá nebyla, jen se na ní jednou objevila pavučinka, pak sem jí postříkala, pak jízměknul kmínek a chcípla.během několika málo dní, bylo to hrozně rychlý..
Nevite, co je tohle za strom? Kvety vypadaji trochu jako mucenka, na kmeni to ma trny.

Kokoska https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Vlnovec
ne že bych to věděla, ale našla jsem ho, nádherné květy
Vlm to by mohl byt, ale teda nejaka velice umirnena nebo jeste mlada stredomorska varianta.
Kokoska píšou, že ty trny mají jen mladé stromy,to by asi odpovídalo, ať je to co je to,je to zajímavý strom
Tak už i moje brambora se probrala, vidím zelený tykadýlka!! ![]()

Karoleena vidiiiiim ![]()
Dotaz na Janulik03 i kohokoliv dalšího: co se šantou před zimou? A s kakosty? Stříhat nějak?
Pinot Noir Šantu ostříhat na ježka.
Sweet Potato a už? Nebo později?
Pinot Noir asi bych počkala, až se unaví. Teď by asi zbytečně obrážela. Když ji fikneš až po zimě, asi se taky nic nestane.
Pěstujete někdo sparaxis? Koupila jsem si hlízky a čtu, že se dají sázet na podzim (ale můžou zmrznout) nebo na jaře, pak pokvetou až na podzim. To zní lákavě, ale do jara na ně taky můžu zapomenout, radši bych je měla z krku.
Sweet Potato já je letos zasadila, před dvěma týdny. Už jsem je kdysi sázela, taky na podzim, na jaře se jich pár objevilo, ale pak to nějak odumřelo. Ale myslím, že jsem je tehdy zničila při sázení něčeho jiného.
Pinot Noir striham na jar teraz iba skratit na jar zrezat uplne santa rastie nanovo
vrlku vacsinu rastlin striham na jar takto maju moznost lepsie prezit mrazy. Aj stare listy urobia mulc korenom. Na jar to vezmem vsetko naraz podlapotreby a zahony vyzeraju upratane.
Sweet Potato Janulik03 ok, díky!
Objavila som v záhrade maliny a to je október.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my