Kokoska Květ a nebo listy jsou olepené? Já ty masožravky moc numím, nikdy nevím jestli žerou a nebo jsou žrány. Zlikvidovala jsem doma tři rostlny různých druhů-
Kytičky aneb zelené prsty...
0zero7 ty máš ty pokojovky tak krásné! Ale to je i tím hezkým prostředím, kde fotíš. V tom našem momentálním bordelu by to tak nevyniklo. ![]()
Vytáhla jsem díky tobě i nějaké obaly na květináče, co ležely ladem. Měla jsem dlouhou dobu všechny jen bílé a když jsem nějaký barevný dostala, vyměnila jsem ho za bílý, ale na tvých fotkách vidím, že různobarevné vůbec nevadí!
Kan listy

Jmenuje se to tučnice.
Masožravé kytky se ukázaly jako velice efektivní v boji proti drozofilum, vždy jsme jich mivali na podzim dost. Teď můžu nechat na lince rozdělaný citrón a nestane se nic!
Kokoska tucnice chyta musky na lepkave listy. Vypada zdrave.
Pinot Noir dekuju!![]()
Mela jsem driv hodne bilych kvetinacu, ale ty barevny me ted bavi. Spis se mi libi takovy lehce retro barvy, horcicova, stredne mentolova, pudrove ruzova, taupe bezova. Jeste jsem objevila moc hezky kvetinace z toho klasickyho materialu. Meli uz jenom jeden a pak obrovsky, ale jsou bozi! 
Pinot Noir Pak uka ty barevny az je rozdistribuujes (omg je to slovo?)
jeste teda jsem koupila ted hezkej pro philodendron. To uz jsem si povidala s Ounz jaka je to super kytka. Fakt je miluju, nenarocny a furt roste. Mam 5 ruznych a vsechny super. 
0zero7 krásnej. A jinak já jsem taky v klubu květináč každej pes jiná ves..páruju je hlavně s kytkama ![]()
Fakt to pomůže?
My máme vždycky nějaký nálet na podzim, většinou si je doneseme v jabkach na mošt.
Mozna si pamatujete muj na terase zapomenutej vanocni kaktus obsypny poupaty. Tak takhle to dopadlo po preneseni domu.

Ginger Vianočným kaktusom prospieva, keď ostanú na balkóne či terase aj počas chladnejších dní, kvitnú potom krásne po prenesení dnu. ![]()
A môjmu rhipsalisu sa darí skvele. ![]()

Biely kvet vsak ja jsem je brala domu az v rijnu, ale to uz byl ten prvni pred rozkvetem. Mela jsem obavu, ze poupata opadaji. Nakonec to dopadlo dobre.
Ounz parovani S kytkama. To je presny!![]()
Ginger Biely kvet ty jsou teda!!!![]()
Biely kvet nadherny ripsalis
Ginger tak ten kaktus mas prekrasny
ja mam len biele a este len nasadzuju puky

Ginger mala som tmavo ruzovy a ten uhynul. Ten tvoj cerveny ma uzasnu farbu
Dnes jde do světa, mám ji od listu., byl to řízek od kamarádky, ale moc se rozjela a mám ještě jednu. Takže pápá. Nová majitelka má zámek, tak doufám, že si sednou.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my