Kan krasna a na zamku ji bude dobre
Kytičky aneb zelené prsty...
Prima farma má slevu na tulipány, i padesát procent. Mají tam několik skvělých kousků.
https://www.primakytky.cz/tulipany
A Louky květ dnes spustili semínkové předplatné.
continuity
Fakt to pomůže?
My máme vždycky nějaký nálet na podzim, většinou si je doneseme v jabkach na mošt.
Docela jo. Chytají se na to octomilky i ty malý mušky z hlíny. Pinguiculy si hýčkám. ![]()
Victoria Black hero je nádherný![]()
milacka Ano, je to fantastický tulipán - pro barvu, tvar květu a výšku, může mít i 60 cm. Je to jeden z posledních tulipánů, kvete později. A pak je skvělý Columbus, ten je jak pivoňka. No a Renown Unique je také skvělý. Mají tam horší fotku, myslím, že mu škodí... je to krásný kultivar, ten kvete jako úplně poslední. No, už aby to kvetlo:-)
Victoria
Proč mi to děláš? Už jsem letos vysadila skoro 40 nových cibulek tulipánů a ty příjdeš s dalšíma.
Victoria necitam ta, necitam ta ![]()
Victoria ďakujem za cenné rady. Túžim mať v záhrade tulipány.
Victoria vůbec se tam nebudu dívat! ![]()
![]()
brrr Janulik03 milacka Pinot Noir Šup tam, je to ve slevě, tak se vlastně ušetří
Musím se přiznat, že já jsem tulipánům úplně propadla. Nevím, jestli je to boží zázrak anebo vlastně dokonalý lidský um šlechtění, ale pro mě je tulipán jedna z nejdokonalejších rostlin, i tím, jak málo péče vyžaduje. A jaké krásy se z něho dostane, kolik barev, kolik typů, kultivarů, tvarů... když je člověk dobře poskládá, kvetou skoro dva měsíce. A po zimě je té krásy potřeba. A to nemluvím o vázách plných tulipánů, živí mě to:-)
Pokud neznáte Floret, tak doporučuji sledovat. Dám odkaz na její první díl podzimního mini kurzu o pěstování tulipánů, je milé jen se na to dívat:-) Snad odkaz bude fungovat, jsem tam registrovaná, přišlo mi to do emailu.
https://workshop.floretflowers.com/f-mini-1?vgo_ee=gCmM68DC0AxJuEVv2oZTWQA3SuMkJhmkGexv49sZvNU%3D
Victoria Já už to nemám kam dát![]()
Musela bych začít guerillově osazovat sousední zahrady!
Victoria tiez milujem jarne kvety, len uz nemam kam to davat. Teda mam
ale .....
kazdopadne su vsetky krasne
Sweet Potato Založit nový záhon anebo velké květináče:-)
Victoria Tady je zahrádka jak kapesník, další záhon už leda ve vaně![]()
Columbusy mám od jara od Gardenistů, uvidím, zda přežily.
Mozna si pamatujete muj na terase zapomenutej vanocni kaktus obsypny poupaty. Tak takhle to dopadlo po preneseni domu.
Dodatečně jsem si všimla toho krasavce. Můj zatím ani ťuk.
Sweet Potato tohle neni ten tvuj. Ten od tebe mel zatim dva kvety a ted ma pauzu a rostou dalsi poupata.
Prima farma má slevu na tulipány, i padesát procent. Mají tam několik skvělých kousků.
https://www.primakytky.cz/tulipany
A Louky květ dnes spustili semínkové předplatné.
S cibulama zkušenost nemám, ale na jaře jsem od Primakytek sela pár druhů květin a klíčivost nic-moc teda.
Kan Ty mi určitě poradíš. Simulátor růstu, co koupit? Dostala jsem kus nádherného panašovaného fíkusu, myslela jsem, že ho nechám kořenit ve vodě, ale všude píšou ošetřit simulátorem růstu a vrazit rovnou do substrátu.
Haha, prý simulátor - já to tam nechám![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my