Sweet Potato staci pridat perlit do zeminy aby bolo lahsia
Kytičky aneb zelené prsty...
Toto je zvysok starceka a este sa mi ulomil kusok vianočného kaktusa tak su spolu. Moc si ich nevsimam

Janulik03 tak snad nebudou plevelit moc, ale zatím bych jich víc jenom uvítala. Na jednu stranu se můžou šířit dle libosti, a z druhé je usměrní sekačka. ![]()

Pinot Noir Taky mám skoro samé fialové.

Sweet Potato jsou jak namalované. ![]()
Pinot Noir oni sa šíria oddenkami po zemi, regulacia je jednoducha. . Mate ich obe sj Sweet Potato krasne
U nas teda narcisy a hyacinty zatial

Krásně vám to všechno kvete, to je tak slastný pohled, květiny, stromy, jen to sucho je hrozný.
Radostné Velikonoce všem!

Prosim vas, zavrete ty zahradnictvi!
edit: jen jsem prochazela kolem...

A blby dotaz, cim nahradit travnik, aby to bylo pochozi?
moora to jsem tu nedávno řešila, nakonec jsem pořídila osvědčený barvínek, pak dva druhy nějakých nízkých půdokryvných brslenů a úrazníky. Bude to teda jen pro občasný sešlap, tak to snad zvládnou. Nejodolnější mi připadá ten barvínek.
moora ale ty devaterníky a rozrazily jsi rozhodně potřebovala! Kaštan taky. A všechno ostatní stejně tak! ![]()
Pinot Noir barvinek z ceho mnozit mam, ted jsem dovlekla z obi jeste tmave ruzovej a bilej. Akorat je to zapadni strana, dost upal. Ale zkusim.
strasne se mi tu rozplevelilo neco, co vypada jako jestrabnik, tak ho mozna necham, at dela, co umi.
ke koupi rozrazilu jsi me inspirovala vloni, jsou uzasny!
moora tady je jeden z těch brslenů:
https://www.zahradnictvi-flos.cz/euonymus-fortunei-tustin-brslen-fortuneuv-tustin.html
A pak ještě kultivar Kewensis. A ze Spomyšle za 49 korun. ![]()
Pinot Noir dik :)
mooradobry nakup ![]()
My sme skusili na kuse travnika nechat mach. Uvidime ci to bude dobré.
A magnolia uz začína.

Janulik03 nádhera ![]()
Janulik03 i u nas

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my