Pinot Noirnebo modreho a bileho,ze bych to namixovala?
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noirjdes mi do rany s tvarnicemi. Nejake tipy co do nich? Chtela bych vyssi i nizsi.
Dalsi dotaz, chtela bych do velkeho kvetinace nejake ozdobne travy. Tak stredne vysoke. Kterou bych mela vybrat a ktere se vyhnout?dekuji
Candance moc neporadím, mám v nich hlavně stáleplodící jahody, pak ty tařičky, tařici, a všelijaké další skalničky, kosmatec, ty netřesky, plazilku. Taky mátu, protože mátu v zahradě chci, ale už v životě si ji nedám do záhonu
, takže ji drží na uzdě ta tvárnice. V těch tvárnicích zemina hodně vysychá a v zimě zase vymrzá, takže to chce něco nenáročného. Ty jahody v létě zalívám aspoň obden, to je trochu crcání, ale zase jsou ty jahody hezky čisté, takže nemusím řešit, jestli děti nesní s jahodou i hlínu.
Zarinya Skalkové floxy, levanduli nebo rozmarýn třeba. Nebo kosmatce.
Pinot Noirasi zkusim ten lomikamen.:-)A ten na tve fotce mas ze seminek?ze jsou dvoubarevne,to bych asi taky chtela.![]()
Sweet Potato to na fotce je co?
Ja jsem hrozna zahradnice
ale nadseni mam.![]()
Zarinya To jsou ty floxy.
Sazeničky koupíš za pár korun, i ten lomikámen (u něj nevím, jestli mu tam nebude moc horko) Ale napadá mne, že bys asi chtěla spíš něco, co pokvete přes léto, až tam budete?
Zarinya ten mám tady z vietnamské večerky.
. Maličký květináček, přesadila jsem to do většího a hned se to začalo hezky rozrůstat.
Sweet Potato Zarinya jo, to mě napadlo, že to všechno kvete dost brzo. Tak možná ty šalvěje? Ale to už je takový trochu keřík...
Sweet Potatojj presne pres leto,jestli to do toho leta prezije.![]()
Pinot Noirasi taky vezmu sazenicky,prvni zastavka po vyjezdu z lodi je naplanovana smer znamy zahradnik.![]()
Zarinya Tak to on ti určitě něco vybere.
Sweet Potatojo to jo,ale my toho budeme brat vic a rozbity hrnec byl mimo plan.![]()
tak jsem se chtela poradit tady.A ten lomikamen nekvete pres leto?
Pinot Noir jahody zvazuju. Ted je mam v takovych truhlikach. Takze cast ano a cast uvidim. Matu mam v malinach ale me moc neroste ![]()
Candance tak maliny a máta, to jsou rovnocenní soupeři nejspíš ![]()
je to teda i do stěžovacího vlákna - koupila jsem loni u gardenistů 7 různých druhů tulipánových cibulek a darovala sestřenici. Dnes mi posílala fotku tulipánů, co jí rozkvétají - vypadají, že budou zcela obyčejné červené. By mě zajímalo, kde se stala chyba - sestřenka se dušovala, že na místě, na které je vysadila, žádné tulipány nebyly. ![]()
Miru Letnit až po zmrzlejch!! Všichni jsou vycukaný třema dněma slunce, ale v noci je a bude ještě pěkná zima.
Dík![]()
...jojo, to vím... Já to myslela spíš jako obecně, jestli jde vůbec dávat ven.?.
Já jsem takový antipěstitel
Koupím si jen kytku, která je odolná. A když zdechne, koupím jinou. Jako abych kupovala zeminu, přesazovala a tak, na to jsem moc dáma/líná![]()
![]()
Zarinya a čo levandula? Mám aj v záhone aj v nádobách a bez problémov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my